Spirituele hulplijn
Voor een oprecht en eerlijk consult!!
Bel nu:
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.)
NL 2 0907 - 37077 (150cpm.)
BE Credits klik hier(100cpm.)

Mediums online

Mediums online en contact met gene zijdeMediums online en contact met gene zijde!  Sommige overledenen willen graag contact met hun aardse beminden om te laten weten dat ze goed zijn aangekomen.

Zij willen graag bevestigen dat wij weten dat zij er altijd voor ons zijn in goede en slechte tijden en wij ons geen zorgen moeten te maken. Mediums online communiceren ook met gidsen, engelen en lichtwezens.

Hoe? Mediums online verhogen hun energie naar een hoger frequentie en de overledenen verlagen hun energie. Zo kan er een communicatie tot stand komen. Overledenen en gidsen communiceren via beelden en woorden.

Een medium online kan de beelden die een overledenen of een gids doorgeeft vertalen. Meestal zijn deze heel nauwkeurig, maar ze kunnen ook symbolische zijn.

Mediums online, Bij spirituelehulplijn.com werken verschillende Mediums online met allen een eigen kwaliteiten. Mediums online hebben zo allemaal een kwaliteit waar deze goed in is.

Mediums online van spirituelehulplijn.com kunnen u ook via een e-mail consult of foto reading helpen met een probleem of vraag.