Wat is een paranormaal medium

Wat is een paranormaal medium

Wat is een paranormaal Medium. Er wordt de laatste tijd veel gesproken over het paranormale. Al die termen, paranormaal, paragnost, medium, spiritueel, wat betekenen ze eigenlijk allemaal? We leggen het je uit.

Verschil medium en paragnost

Een medium is een paranormaal persoon die als intermedium tussen onze wereld en het onzichtbare, de wereld van entiteiten, engelen en gidsen staat. Een medium is een mensenwezen die boodschappen doorkrijgt en overbrengt van de onzichtbare wereld naar de mensen. op het aardse.

Een paranormaal medium is een antenne

Je kunt een medium die paranormaal is, vergelijken met een antenne. Deze is in staat signalen van het universum op te vangen. Door signalen kan bijvoorbeeld een overledene het medium een boodschap doorgeven en deze weer aan één van zijn nabestaanden vertellen.

Een medium met paranormale gaven is zich er ook meestal van bewust waar deze de informatie vandaan krijgt en is meestal goed geaard om zo goed te communiceren met deze onzichtbare materie. Paranormale mediums hebben, zoals wij het noemen beschikken over “één of meer paranormale gaven. 

Wat zijn paranormale gaven?

Denk hierbij aan heldervoelenheid, helderziendheid, helderruikend of helderwetendheid etc. Paranormale mediums kunnen hun kennis halen via “psychometrie”.

Healen

Hierbij voelt het paranormale medium energieën om zich heen en probeert dit te vertalen via boodschappen, beelden en woorden. Er zijn ook mediums die als paranormaal magnetiseur kunnen functioneren. Zij kunnen healen op afstand. Als jij ze consulteert via spirituele Hulplijn, helpen ze jou op afstand door middel van een healing. Je voelt je direct beter.

Voorspellingen

Een paragnost of medium kan ook voorspellingen doen. Hierbij maken ze gebruik van hun gaven. Deze gaven kunnen ze niet uitleggen. Ze zijn er gewoon. Vaak doorgegeven door familieleden aan elkaar. Maar het kan ook zo zijn, dat ze in de loop der tijd ontwikkeld worden. Je vindt ze op Spirituele Hulplijn.

Hoe werkt het

4Start je chat of telefoon gesprek
Chantal
000003
  
Ontdek de bijzondere wereld van Medium Chantal, een ervaren en uniek begaafd medium. Maak kennis met haar gave om contact te maken met de spirituele wereld en ontvang boodschappen en inzichten. Ontdek hoe Medium Chantal je kan helpen bij je persoonlijke groei en het vinden van antwoorden.

Yvon
  • Relatietherapeute
  • stresscounselor
000005
  
Jezelf kwijt door alles wat er in je leven speelt? Ik help je jezelf terug te vinden, door spirituele groei toe te passen.

Lisa
000007
 
Stel mij je vragen en ik geef jou de antwoorden! - Paragnost-

Zenna
000010
  
Helderziende, paragnoste en medium. Intuitief kaartlegster.

Bob
000011
 

Engel
000016
 

Ava
000018
 


Uitgelichte profielen
Chantal
Chantal

Reviews
2023-07-16
Hallo, dank je wel voor het gesprek.
Gerard over Yvon
2023-07-16
Hallo, dank je wel voor het gesprek.
Gerard over Yvon
2023-07-14
Hi chantal, ik ga je advies gebruiken. Dank hier voor.
Gerard over Chantal