Spirituele hulplijn
Voor een oprecht en eerlijk consult!!
Bel nu:
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.)
NL 2 0907 - 37077 (150cpm.)
BE Credits klik hier(100cpm.)

Helderzien

helderzien en helderziendheidHelderzien van geesten en aura’s. Helderzien is paranormaal kunnen zien.

Als er over helderzien word gepraat dan hebben we het over het zien of voelen van Geesten en Aura’s en het voorspellen (waarzeggen)

Een helderzien persoon kan energieën waarnemen in teggenstelling van een niet paranormmal persoon.

Hierbij moet jij je voorstellen dat energieën die een helderzien persoon worden waargenomen veel verder gaan dan de normale kleuren op gebied van pimpelpaars – blauw – groen- geel – oranje – rood bestrijkt.

Wat helderzien medium kan waarneemt is een ander licht een flits of luchtig aangenaam hemels licht.

Elke waarneming verschilt van lichtsoort van elkaar doordat ze allen net een ander deel van de kleuren bestrijken. Het is eigenlijk puur energie die de ogen van een helderzien persoon waarnemen en de energie word naar het beeld van licht vertaald naar de hersenen.

Er zijn helderzien die beelden doorkrijgen vaak gaan die beelden over andere mensen en veelal over gevaarlijke situaties. Ook deze paranormale valt onder helderzien. Beelden hoeven niet altijd over de toekomst te gaan. Deze kan ook over verleden en heden gaan.

Helderzien van Spirituelehulplijn helpen u  met vragen over hederzien. De laatste tijd zoeken veel mensen inzichten en hulp bij een Spirituelehulplijn.

Bel een Helderzien medium van Spirituele hulplijn.com