Helderzien van geesten

Helderzien van geesten

Helderzien van geesten. Er zijn aardse mensen die een gave hebben. Ze kunnen helderzien. Wat is helderzien? Het is het vermogen om buitenzintuiglijke beelden te kunnen zien, van gebeurtenissen op een andere plaats of tijdstip.

Wat is helderzien?

Iemand die helderziend is kan geesten en aura’s zien, dat is een buitenzintuiglijke waarneming. Een waarneming die verder gaat dan onze zintuigen waarover wij als mens normaliter beschikken. Ze hebben dus een extra gave. In dit geval helderzien.

Dat we ook wel een paranormale waarneming noemen. Helderzien is dus paranormaal kunnen zien. Een helderziend persoon kan energieën waarnemen in tegenstelling van een niet paranormaal persoon.

Als er over helderzien wordt gesproken dan hebben we het over het zien of voelen van Geesten en Aura’s en het voorspellen van bijvoorbeeld een toekomst. Het beschrijven van een situatie. We noemen dit ook wel waarzeggen.

Waarnemen van licht en energie

Hierbij moet jij je voorstellen dat energieën die door een helderziend persoon worden waargenomen, veel verder gaan dan de normale kleuren op gebied van pimpelpaars – blauw – groen- geel – oranje – rood, om een voorbeeld te noemen.

Een helderziend medium neemt een ander licht waar, of een flits of luchtig aangenaam hemellicht.

Elke waarneming verschilt van lichtsoort van elkaar doordat ze allen net een ander deel van de kleuren bestrijken.

Het is eigenlijk puur energie die de ogen van een helderziend persoon waarnemen en de energie word naar het beeld van licht vertaald naar de hersenen. Er zijn helderzienden die beelden doorkrijgen. Deze beelden gaan dan over andere mensen en of situaties.

Ook dit valt onder de gave helderziend. Beelden die een helderziende doorkrijgt, hoeven niet altijd over de toekomst te gaan. Deze kunnen ook over verleden en heden gaan. Op spirituelehulplijn.com vind je uiteraard een scala aan helderzienden.

Helderzienden van Spirituele hulplijn

Helderzienden van Spirituele hulplijn helpen je met hun gaven met verduidelijking van al je vragen . De laatste tijd zoeken veel mensen inzichten en hulp bij een Spirituele hulplijn. Niet zo gek, we raken steeds meer en meer verwijdert van onze eigen intuïtie.

Waardoor we zelf minder goed in staat zijn om dingen te kunnen duiden. Om vragen die in ons hoofd spelen, antwoorden op te vinden. Dan biedt een helderziende uitkomst. Bel of chat gerust met een helderziend medium of paragnost van Spirituele hulplijn.com.

Hoe werkt het

4Start je chat of telefoon gesprek
Chantal
000003
  
Ontdek de bijzondere wereld van Medium Chantal, een ervaren en uniek begaafd medium. Maak kennis met haar gave om contact te maken met de spirituele wereld en ontvang boodschappen en inzichten. Ontdek hoe Medium Chantal je kan helpen bij je persoonlijke groei en het vinden van antwoorden.

Yvon
  • Relatietherapeute
  • stresscounselor
000005
  
Jezelf kwijt door alles wat er in je leven speelt? Ik help je jezelf terug te vinden, door spirituele groei toe te passen.

Lisa
000007
 
Stel mij je vragen en ik geef jou de antwoorden! - Paragnost-

Zenna
000010
  
Helderziende, paragnoste en medium. Intuitief kaartlegster.

Bob
000011
 

Engel
000016
 

Ava
000018
 


Uitgelichte profielen

Reviews
2023-07-14
Hi chantal, ik ga je advies gebruiken. Dank hier voor.
Gerard over Chantal
2023-07-16
Hallo, dank je wel voor het gesprek.
Gerard over Yvon
2023-07-16
Hallo, dank je wel voor het gesprek.
Gerard over Yvon