Helderzien van geesten

Helderzien van geesten. Er zijn aardse mensen die een gave hebben. Ze kunnen helderzien. Wat is helderzien? Het is het vermogen om buitenzintuiglijke beelden te kunnen zien, van gebeurtenissen op een andere plaats of tijdstip.

Wat is helderzien?

Iemand die helderziend is kan geesten en aura’s zien, dat is een buitenzintuiglijke waarneming. Een waarneming die verder gaat dan onze zintuigen waarover wij als mens normaliter beschikken. Ze hebben dus een extra gave. In dit geval helderzien.

Dat we ook wel een paranormale waarneming noemen. Helderzien is dus paranormaal kunnen zien. Een helderziend persoon kan energieën waarnemen in tegenstelling van een niet paranormaal persoon.

Als er over helderzien wordt gesproken dan hebben we het over het zien of voelen van Geesten en Aura’s en het voorspellen van bijvoorbeeld een toekomst. Het beschrijven van een situatie. We noemen dit ook wel waarzeggen.

Waarnemen van licht en energie

Hierbij moet jij je voorstellen dat energieën die door een helderziend persoon worden waargenomen, veel verder gaan dan de normale kleuren op gebied van pimpelpaars – blauw – groen- geel – oranje – rood, om een voorbeeld te noemen.

Een helderziend medium neemt een ander licht waar, of een flits of luchtig aangenaam hemellicht.

Elke waarneming verschilt van lichtsoort van elkaar doordat ze allen net een ander deel van de kleuren bestrijken.

Het is eigenlijk puur energie die de ogen van een helderziend persoon waarnemen en de energie word naar het beeld van licht vertaald naar de hersenen. Er zijn helderzienden die beelden doorkrijgen. Deze beelden gaan dan over andere mensen en of situaties.

Ook dit valt onder de gave helderziend. Beelden die een helderziende doorkrijgt, hoeven niet altijd over de toekomst te gaan. Deze kunnen ook over verleden en heden gaan. Op spirituelehulplijn.com vind je uiteraard een scala aan helderzienden.

Helderzienden van Spirituele hulplijn

Helderzienden van Spirituele hulplijn helpen je met hun gaven met verduidelijking van al je vragen . De laatste tijd zoeken veel mensen inzichten en hulp bij een Spirituele hulplijn. Niet zo gek, we raken steeds meer en meer verwijdert van onze eigen intuïtie.

Waardoor we zelf minder goed in staat zijn om dingen te kunnen duiden. Om vragen die in ons hoofd spelen, antwoorden op te vinden. Dan biedt een helderziende uitkomst. Bel of chat gerust met een helderziend medium of paragnost van Spirituele hulplijn.com.

Uitgelichte profielen
Cleopatra>
Cleopatra
Joyce 2>
Joyce 2
Chantal>
Chantal

Gastenboek
2023-07-16
Hallo, dank je wel voor het gesprek.
Gerard over Yvon
2023-07-16
Hallo, dank je wel voor het gesprek.
Gerard over Yvon
2023-07-16
Hallo, dank je wel voor het gesprek.
Gerard over Yvon