Algemene Voorwaarden

1.) Door het gebruik van deze service gaat de beller akkoord met de algemene voorwaarden.

2.) Bellen of inbellen van de beller/klant, terwijl de consulent offline/online is of in gesprek, is een vrijwillige keuze van de beller en valt ook onder nr: 3.

3.) Terugbetaling, teruggave en vergoedingen zijn uitgesloten!!

4.) Voor de telefoon-chat-beeldbelgesprekken en emailconsulten wordt betaald. Het betreffende tarief staat bij de telefoonnummers vermeld. Iedere consulent hanteert eigen tarieven.

5.) Personen onder 16 jaar zijn van het gebruik van deze dienst uitgesloten!!

6.) Het consult wordt ingevuld naar eigen goeddunken en inzicht van de spirituele consulent. Een consult/advies dat tijdens een telefoongesprek door een consulent wordt gegeven is van geheel vrijblijvende aard. “Niet toegestaan Tijdens een gesprek fondsen te werven voor het ten uitvoer brengen van* rituelen*”

7.) Het is niet toegestaan medische uitspraken/adviezen aan de beller/klant te verstrekken. De Spirituele hulpverlener is aansprakelijk voor alle schade die voorkomt uit het geven van medische adviezen of doen van medische uitspraken!

8.) Eddie.eu is geen branche, vereniging, geen opdrachtgever, maar een dienst en een netwerk voor consulenten!!

9.) Alle telefonische adviseurs zijn professionele mensen, met een ruime levenservaring.

10.) Eddie.eu kan niet aansprakelijk worden gesteld voor therapeutische consulten, adviezen, healing/magnetiseren op afstand en andere diensten, die door adviseurs of consulenten gegeven worden. Eddie.eu is niet verantwoordelijk voor de teksten, foto’s en plaatjes die te vinden/zien zijn op het profiel/blog van de consulent en/of de daaruit voorkomende directe danwel indirecte schade.

11.) Eddie.eu biedt enkel een faciliteit aan waarmee klant (telefonisch) contact kan leggen met de Spirituele hulpverlener. De consulenten die u kunt bellen, zijn niet in loondienst bij ons!! Consulenten werken allemaal op zelfstandige en onafhankelijke basis op onze lijn!!

12.) Klanten bellen op eigen verantwoording naar de consulenten. Klanten zijn zelf verantwoordelijk voor het inbellen!!

Algemene Voorwaarden.

 

Hoe werkt het

4Start je chat of telefoon gesprek
Chantal
000003
  
Ontdek de bijzondere wereld van Medium Chantal, een ervaren en uniek begaafd medium. Maak kennis met haar gave om contact te maken met de spirituele wereld en ontvang boodschappen en inzichten. Ontdek hoe Medium Chantal je kan helpen bij je persoonlijke groei en het vinden van antwoorden.

Yvon
  • Relatietherapeute
  • stresscounselor
000005
  
Jezelf kwijt door alles wat er in je leven speelt? Ik help je jezelf terug te vinden, door spirituele groei toe te passen.

Lisa
000007
 
Stel mij je vragen en ik geef jou de antwoorden! - Paragnost-

Zenna
000010
  
Helderziende, paragnoste en medium. Intuitief kaartlegster.

Bob
000011
 

Engel
000016
 

Ava
000018
 


Uitgelichte profielen
Chantal
Chantal

Reviews
2023-07-16
Hallo, dank je wel voor het gesprek.
Gerard over Yvon
2023-07-14
Wat een heerlijk luchting en fijn gessprek was dat. Ik kom zeker nog een keer bij je terug
Gerard over Chantal
2023-07-14
Hi chantal, ik ga je advies gebruiken. Dank hier voor.
Gerard over Chantal