Mediums online hebben contact met gene zijde

Online mediums contact met gene zijde

Mediums online hebben contact met gene zijde. Sommige overledenen willen graag contact met hun aardse beminden om te laten weten dat ze goed zijn aangekomen.

Wat is gene zijde

Gene zijde is het onzichtbare, het universum, het goddelijke, de liefde. Zij willen graag bevestigen dat wij weten dat zij er altijd voor ons zijn in goede en slechte tijden en wij ons geen zorgen moeten te maken. Al de angsten waarmee we rondlopen op het aardse, zijn ongegrond. Mediums online communiceren niet alleen met gene zijde. Ze communiceren ook met gidsen, engelen en lichtwezens.

Hoe communiceren mediums met gene zijde

Hoe? Mediums online verhogen hun energie naar een hoger frequentie en de overledenen verlagen hun energie. Zo kan er een communicatie tot stand komen. Overledenen en gidsen communiceren via beelden en woorden. 

Een medium online kan de beelden die een overledenen of een gids doorgeeft vertalen. Meestal zijn deze heel nauwkeurig, maar ze kunnen ook symbolische zijn.

Mediums online hebben contact met gene zijde. Bij spirituelehulplijn.com werken verschillende mediums online met allen hun eigen kwaliteiten. Kies voor jou gevoelsmatig de juiste uit, voor een fijn en betrouwbaar spiritueel consult.

Mediums online van spirituelehulplijn.com kunnen u ook via een e-mail consult of chat jou helpen met een probleem of vraag.

Hoe werkt het

4Start je chat of telefoon gesprek
Chantal
000003
  
Ontdek de bijzondere wereld van Medium Chantal, een ervaren en uniek begaafd medium. Maak kennis met haar gave om contact te maken met de spirituele wereld en ontvang boodschappen en inzichten. Ontdek hoe Medium Chantal je kan helpen bij je persoonlijke groei en het vinden van antwoorden.

Yvon
  • Relatietherapeute
  • stresscounselor
000005
  
Jezelf kwijt door alles wat er in je leven speelt? Ik help je jezelf terug te vinden, door spirituele groei toe te passen.

Lisa
000007
 
Stel mij je vragen en ik geef jou de antwoorden! - Paragnost-

Zenna
000010
  
Helderziende, paragnoste en medium. Intuitief kaartlegster.

Bob
000011
 

Engel
000016
 

Ava
000018
 


Uitgelichte profielen

Reviews
2023-07-14
Hi chantal, ik ga je advies gebruiken. Dank hier voor.
Gerard over Chantal
2023-07-14
Wat een heerlijk luchting en fijn gessprek was dat. Ik kom zeker nog een keer bij je terug
Gerard over Chantal
2023-07-14
Hi chantal, ik ga je advies gebruiken. Dank hier voor.
Gerard over Chantal