Hoe werkt het

4Start je chat of telefoon gesprek

Astrologie en Astronomie

Astrologie en Astronomie. Twee termen die een overeenkomst kennen, maar toch ook weer heel verschillend zijn.

Astrologie

Eén van de oudste methodes is astrologie, die gebruikt wordt om de stand van de planeten te bestuderen. Maar tot nu toe is astrologie geen erkende wetenschap. In de tijd van de Grieken waren er al astrologen die de standen van de planeten bestudeerden, dus is al een heel oude methode.

Wie maken gebruik van astrologie

Astrologie wordt ook weleens door een paragnost of een medium gebruikt om een horoscoop te berekenen. Dit kan een geboorte-, week- of maandhoroscoop zijn. Hierbij wordt er gekeken naar de stand van de planeten die van toepassing zijn voor de persoon met betrekking op zijn geboorte, tijd en deze bepalen de periode waarbij de horoscoop betrekking op heeft.

Aan de hand hiervan kan een medium of paragnost het karakter van een persoon beschrijven, ook het verleden, heden en toekomst zien. Vaak lees je dit terug in een horoscoop.

Horoscopen

Er worden vele soorten horoscopen aangeboden met betrekking tot sterrenbeelden. Hoewel je voor jezelf dingen er kan uithalen, zijn horoscopen maar een klein deel van wat ze je in werkelijkheid kunnen bieden. het is ook veel wijzer jouw horoscoop door een erkend te laten trekken. Dan weet je zeker dat je betrouwbare antwoorden krijgt, je vindt ze op Spirituele Hulplijn.

Het is beter om via een echte Astroloog een persoonlijke horoscoop te laten uittekenen en te laten berekenen. Deze is strikt voor jou en uit deze horoscoop kun je meer zaken halen die enkel en alleen voor jou van toepassing zijn.

Astronomie

Astronomie is een werkzaamheid die zich bezighoudt met de studie van het universum. Hierbij wordt niet alleen sterren en sterrenstelsels in het universum bekeken door astronomen, maar ook de planeten van ons eigen zonnestelsel onderzocht.

Astronomie komt uit het Grieks, de betekenis van dit woord is: ‘Kennis van de sterren.’ Het verschil tussen astronomie en astrologie is, dat astrologie een erkende wetenschap is en astronomie niet. Je kijkt met astrologie enkel naar de stand van de planeten. Bij astronomie kijk je naar de wetenschappelijke benadering van de sterren en planeten.

Spirituelehulplijn.com

Uitgelichte profielen
Desiree>
Desiree
Chantal>
Chantal
Cleopatra>
Cleopatra

Gastenboek
2023-07-14
Hi chantal, ik ga je advies gebruiken. Dank hier voor.
Gerard over Chantal
2023-07-14
Dank u voor dit prettige gesprek
Gerard over Chantal
2023-07-16
Hallo, dank je wel voor het gesprek.
Gerard over Claira