Astrologie en Astronomie

Astrologie

Astrologie en Astronomie. Twee termen die een overeenkomst kennen, maar toch ook weer heel verschillend zijn.

Astrologie

Eén van de oudste methodes is astrologie, die gebruikt wordt om de stand van de planeten te bestuderen. Maar tot nu toe is astrologie geen erkende wetenschap. In de tijd van de Grieken waren er al astrologen die de standen van de planeten bestudeerden, dus is al een heel oude methode.

Wie maken gebruik van astrologie

Astrologie wordt ook weleens door een paragnost of een medium gebruikt om een horoscoop te berekenen. Dit kan een geboorte-, week- of maandhoroscoop zijn. Hierbij wordt er gekeken naar de stand van de planeten die van toepassing zijn voor de persoon met betrekking op zijn geboorte, tijd en deze bepalen de periode waarbij de horoscoop betrekking op heeft.

Aan de hand hiervan kan een medium of paragnost het karakter van een persoon beschrijven, ook het verleden, heden en toekomst zien. Vaak lees je dit terug in een horoscoop.

Horoscopen

Er worden vele soorten horoscopen aangeboden met betrekking tot sterrenbeelden. Hoewel je voor jezelf dingen er kan uithalen, zijn horoscopen maar een klein deel van wat ze je in werkelijkheid kunnen bieden. het is ook veel wijzer jouw horoscoop door een erkend te laten trekken. Dan weet je zeker dat je betrouwbare antwoorden krijgt, je vindt ze op Spirituele Hulplijn.

Het is beter om via een echte Astroloog een persoonlijke horoscoop te laten uittekenen en te laten berekenen. Deze is strikt voor jou en uit deze horoscoop kun je meer zaken halen die enkel en alleen voor jou van toepassing zijn.

Astronomie

Astronomie is een werkzaamheid die zich bezighoudt met de studie van het universum. Hierbij wordt niet alleen sterren en sterrenstelsels in het universum bekeken door astronomen, maar ook de planeten van ons eigen zonnestelsel onderzocht.

Astronomie komt uit het Grieks, de betekenis van dit woord is: ‘Kennis van de sterren.’ Het verschil tussen astronomie en astrologie is, dat astrologie een erkende wetenschap is en astronomie niet. Je kijkt met astrologie enkel naar de stand van de planeten. Bij astronomie kijk je naar de wetenschappelijke benadering van de sterren en planeten.

Spirituelehulplijn.com

Hoe werkt het

4Start je chat of telefoon gesprek
Chantal
000003
  
Ontdek de bijzondere wereld van Medium Chantal, een ervaren en uniek begaafd medium. Maak kennis met haar gave om contact te maken met de spirituele wereld en ontvang boodschappen en inzichten. Ontdek hoe Medium Chantal je kan helpen bij je persoonlijke groei en het vinden van antwoorden.

Yvon
  • Relatietherapeute
  • stresscounselor
000005
  
Jezelf kwijt door alles wat er in je leven speelt? Ik help je jezelf terug te vinden, door spirituele groei toe te passen.

Lisa
000007
 
Stel mij je vragen en ik geef jou de antwoorden! - Paragnost-

Zenna
000010
  
Helderziende, paragnoste en medium. Intuitief kaartlegster.

Bob
000011
 

Engel
000016
 

Ava
000018
 


Uitgelichte profielen

Reviews
2023-07-16
Hallo, dank je wel voor het gesprek.
Gerard over Yvon
2023-07-16
Hallo, dank je wel voor het gesprek.
Gerard over Yvon
2023-07-14
Wat een heerlijk luchting en fijn gessprek was dat. Ik kom zeker nog een keer bij je terug
Gerard over Chantal