Spirituele hulplijn
Voor een oprecht en eerlijk consult!!
Bel nu:
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.)
NL 2 0907 - 37077 (150cpm.)
BE Credits klik hier(100cpm.)

astrologie, astro advies

astro adviesAstrologen die Astro Advies willen geven zijn welkom. Eeuwenoude wetenschap is wel de astrologie. Astrologie plaatst energieën tussen het Universum en planeten secuur uit.
Wat met het leven en de dood te maken heeft wordt beïnvloed door energieën die in de Kosmos aanwezig zijn. Dit heeft dit effect en werking op onze aardbol.
Voorbeeld: De Maan heeft invloed op het water op Aarde, eb en vloed, en verdere wisselingen van het water. Een sterveling bestaat voor 75% uit water. De maan is dan ook belangrijk in de horoscoop om aan te geven hoe het gaat met ons gevoel en gemoedsgesteldheid. De maan is een zeer onberekenbaar en flexibel planeet. De maan gaat af en toe snel en dan weer vloeiender. Omdat ze het dichtst bij de aardbol staat is de uitwerking meteen merkbaar, maar ook snel weer voorbij.
Zo gaat het ook met ons gevoel, zeer onberekenbaar en wisselvallig. Dit voorbeeld is één van de uitwerkingen die de Kosmos op een sterveling heeft.
Iedere planeet staat voor bepaalde invloeden en effecten met daarbij passende situaties. De horoscoop verbinden al deze gegevens en vormt daardoor voor ieder mens een uniek geheel.
Een bestudering astrologie is niet een weekend of een 8 daagse cursus. Astrologie is een studie van jaren. Je kan uiteenlopende studie’s volgen zoals: Spirituele astrologie, psychologische astrologie, Medische astrologie, Karmische astrologie etc.
Een gediplomeerde astroloog kan astro-advies geven, maar in de regel zijn er veel bedriegers die zich astroloog noemen en niet het astro-advies geven waar jij om gevraagd heb. Zo ook op de astro-lijnen werken veel bedriegers onder de naam astroloog, deze zijn natuurlijk niet welkom bij Spirituelehulplijn.com
Bij Spirituelehulplijn.com werken Helderziende paragnosten, helderzienden medium, Tarot/lenormand kaartleggers enz die klaar staan om u een eerlijk astro-advies.
Gediplomeerde Astrologen zijn bij Spirituelehulplijn.com meer dan welkom!!!