Wat is helderziendheid

Wat is helderziend

Helderziendheid is een paranormale gave. Als je deze gave bezit, helderziendheid, kun je gebeurtenissen en beelden van het verleden, heden en toekomst  zien of voelen. Als je op spirituelehulplijn.com bij de profielen van de consulenten kijkt, dan zie je of ze deze gave bezitten.

Wil jij iets weten over verleden, heden of toekomst. Over iemand met wie je samen leeft, of iemand die je leuk vindt. Bel of chat dan gerust met een helderziend medium van spirituelehulplijn.com. Als je een helderziend medium belt voor een antwoord en inzicht zal een echte helderziende je weinig vragen stellen.

Een helderziende heeft meestal alleen je stem nodig. Een helderziende consulent krijgt al beelden door als deze een stem hoort. Als je daarbij dan ook nog een naam geeft, voornaam en leeftijd, branden ze vanzelf los. Ze zien precies hoe de persoon in elkaar zit en hoe die tegenover jou staat bijvoorbeeld.

Maar ook jouw eigen issues, trauma’s waarmee je rondloopt, als je dat weten wilt uiteraard. Waarmee jij weer een enorm voordeel jezelf mee kunt doen. Door te weten wat je is overkomen, in het verleden, kom je er achter waarom je in het heden vastloopt. Op bijvoorbeeld jezelf neerzetten in een groep, een liefdesrelatie aangaan.

Een aangeboren gave

Helderziendheid krijg je vanaf je geboorte mee. Helderziendheid kan ook spontaan ontstaan door een ongeluk, traumatische ervaring of ziekte. Diegenen die vanaf hun geboorte deze gave hebben, zijn zich hier vaak niet direct van bewust. Als kleine kinderen kunnen ze uitspraken doen, waardoor de mensen om hun heen denken, hoe kan dit nou.

Maar vaak wordt hier dan om gelachen, terwijl de kleine vanuit zijn eigen puurheid zo heel veel dingen kan benoemen. Waar de volwassenen om deze kleine heen, zoveel wijsheid tot zich kan nemen.

Maar vaak wordt een kind die helderziend is, juist gezien als een eenling, een vreemdeling. Als uitzonderlijk en anders. De mensheid drukt hier nog steeds helaas een stempel op. Want iedereen moet tenslotte “normaal” zijn.

Ontdekken dat je helderziend bent

Dit kan als een enorme last op de schouders gaan worden voor diegenen die de gave helderziendheid vanaf geboorte meekrijgen. Ze komen er op een gegeven moment wel achter, vaak door het bellen van een spirituele lijn.

Ze zitten dan als helderziende met zoveel vragen, waar ze geen antwoorden op hebben. En dan ineens gaat een lampje branden. Ik ben dus helderziend. Het leven wordt als een film dan afgespeeld en ineens zijn alle antwoorden daar.

Dan gaan ze vaak ook iets doen met de gave helderziendheid. Helderzienden kunnen ook last krijgen van voorspellende dromen van familie, kennissen en zelfs van onbekende personen. Het kan heel lastig zijn voor een helderziende als deze naar een persoon kijkt en krijgt beelden door zelfs als deze persoon daar niet om gevraagd heeft.

In de spirituele wereld spreken we over oprechte helderziende mediums. Iemand die deze gave bezit, kan niet anders zijn dan oprecht en puur. Kunnen ze een keer de plank misslaan? Jazeker, maar vaak komt dat door de energie van de beller of de chatter.

Helderziendheid is een lijntje met boven

Als die energie niet zuiver is, kunnen de beelden die doorkomen vertroebeld worden. Het is immers een lijntje met boven. Dan wil boven juist een vertroebeld beeld meegeven, zodat de beller en de chatter zelf aan de slag gaat om in de juiste energie en kracht te komen te staan.

Het mooie is dan wel, dat de boodschap die wordt meegegeven, later in de tijd door de beller of de chatter van spirituelehulplijn.com herinnerd wordt. Als een soort van mijlpaal, een moment in zijn leven, dat zijn leven volledig veranderd heeft in positieve zin.

Hoe werkt het

4Start je chat of telefoon gesprek
Chantal
000003
  
Ontdek de bijzondere wereld van Medium Chantal, een ervaren en uniek begaafd medium. Maak kennis met haar gave om contact te maken met de spirituele wereld en ontvang boodschappen en inzichten. Ontdek hoe Medium Chantal je kan helpen bij je persoonlijke groei en het vinden van antwoorden.

Yvon
  • Relatietherapeute
  • stresscounselor
000005
  
Jezelf kwijt door alles wat er in je leven speelt? Ik help je jezelf terug te vinden, door spirituele groei toe te passen.

Lisa
000007
 
Stel mij je vragen en ik geef jou de antwoorden! - Paragnost-

Zenna
000010
  
Helderziende, paragnoste en medium. Intuitief kaartlegster.

Bob
000011
 

Engel
000016
 

Ava
000018
 


Uitgelichte profielen
Chantal
Chantal

Reviews
2023-07-14
Wat een heerlijk luchting en fijn gessprek was dat. Ik kom zeker nog een keer bij je terug
Gerard over Chantal
2023-07-14
Hi chantal, ik ga je advies gebruiken. Dank hier voor.
Gerard over Chantal
2023-07-14
Wat een heerlijk luchting en fijn gessprek was dat. Ik kom zeker nog een keer bij je terug
Gerard over Chantal