Wat is helderziendheid

Wat is helderziend

Helderziendheid is een paranormale gave. Als je deze gave bezit, helderziendheid, kun je gebeurtenissen en beelden van het verleden, heden en toekomst  zien of voelen. Als je op spirituelehulplijn.com bij de profielen van de consulenten kijkt, dan zie je of ze deze gave bezitten.

Wil jij iets weten over verleden, heden of toekomst. Over iemand met wie je samen leeft, of iemand die je leuk vindt. Bel of chat dan gerust met een helderziend medium van spirituelehulplijn.com. Als je een helderziend medium belt voor een antwoord en inzicht zal een echte helderziende je weinig vragen stellen.

Een helderziende heeft meestal alleen je stem nodig. Een helderziende consulent krijgt al beelden door als deze een stem hoort. Als je daarbij dan ook nog een naam geeft, voornaam en leeftijd, branden ze vanzelf los. Ze zien precies hoe de persoon in elkaar zit en hoe die tegenover jou staat bijvoorbeeld.

Maar ook jouw eigen issues, trauma’s waarmee je rondloopt, als je dat weten wilt uiteraard. Waarmee jij weer een enorm voordeel jezelf mee kunt doen. Door te weten wat je is overkomen, in het verleden, kom je er achter waarom je in het heden vastloopt. Op bijvoorbeeld jezelf neerzetten in een groep, een liefdesrelatie aangaan.

Een aangeboren gave

Helderziendheid krijg je vanaf je geboorte mee. Helderziendheid kan ook spontaan ontstaan door een ongeluk, traumatische ervaring of ziekte. Diegenen die vanaf hun geboorte deze gave hebben, zijn zich hier vaak niet direct van bewust. Als kleine kinderen kunnen ze uitspraken doen, waardoor de mensen om hun heen denken, hoe kan dit nou.

Maar vaak wordt hier dan om gelachen, terwijl de kleine vanuit zijn eigen puurheid zo heel veel dingen kan benoemen. Waar de volwassenen om deze kleine heen, zoveel wijsheid tot zich kan nemen.

Maar vaak wordt een kind die helderziend is, juist gezien als een eenling, een vreemdeling. Als uitzonderlijk en anders. De mensheid drukt hier nog steeds helaas een stempel op. Want iedereen moet tenslotte “normaal” zijn.

Ontdekken dat je helderziend bent

Dit kan als een enorme last op de schouders gaan worden voor diegenen die de gave helderziendheid vanaf geboorte meekrijgen. Ze komen er op een gegeven moment wel achter, vaak door het bellen van een spirituele lijn.

Ze zitten dan als helderziende met zoveel vragen, waar ze geen antwoorden op hebben. En dan ineens gaat een lampje branden. Ik ben dus helderziend. Het leven wordt als een film dan afgespeeld en ineens zijn alle antwoorden daar.

Dan gaan ze vaak ook iets doen met de gave helderziendheid. Helderzienden kunnen ook last krijgen van voorspellende dromen van familie, kennissen en zelfs van onbekende personen. Het kan heel lastig zijn voor een helderziende als deze naar een persoon kijkt en krijgt beelden door zelfs als deze persoon daar niet om gevraagd heeft.

In de spirituele wereld spreken we over oprechte helderziende mediums. Iemand die deze gave bezit, kan niet anders zijn dan oprecht en puur. Kunnen ze een keer de plank misslaan? Jazeker, maar vaak komt dat door de energie van de beller of de chatter.

Helderziendheid is een lijntje met boven

Als die energie niet zuiver is, kunnen de beelden die doorkomen vertroebeld worden. Het is immers een lijntje met boven. Dan wil boven juist een vertroebeld beeld meegeven, zodat de beller en de chatter zelf aan de slag gaat om in de juiste energie en kracht te komen te staan.

Het mooie is dan wel, dat de boodschap die wordt meegegeven, later in de tijd door de beller of de chatter van spirituelehulplijn.com herinnerd wordt. Als een soort van mijlpaal, een moment in zijn leven, dat zijn leven volledig veranderd heeft in positieve zin.

Hoe werkt het

4Start je chat of telefoon gesprek
Sarah Kay Medium
offline
Sarah Kay Medium
 • Narcisme
 • Heldervoeldend
 • Karmischerelaties
 • Heldervoelend
 • Lenormand
 • Tarot
000044
  
Sarah K, Medium met ervaring in Karmische Relaties, Narcisme, Heldervoelend, Lenormand en Tarot

Chantal
offline
Chantal
000003
  
Ontdek de bijzondere wereld van Medium Chantal, een ervaren en uniek begaafd medium. Maak kennis met haar gave om contact te maken met de spirituele wereld en ontvang boodschappen en inzichten. Ontdek hoe Medium Chantal je kan helpen bij je persoonlijke groei en het vinden van antwoorden.

E-consult € 20.00 Lees meer
Yvon
offline
Yvon
 • Relatietherapeute
 • stresscounselor
000005
  
Nu chatten voor 0,90 cpm! Jezelf kwijt door alles wat er in je leven speelt? Ik help je jezelf terug te vinden, door spirituele groei toe te passen.

Bob
offline
Bob
000011
   
Bewustzijnscoach met helderziende en -voelende gaven. Expert op zielsliefde.

E-consult € 25.00 Lees meer
Pascalle
offline
Pascalle
000019
 

E-consult € 10.00 Lees meer
Oryn
offline
Oryn
000022
  
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

E-consult € 15.00 Lees meer
Desiree
offline
Desiree
000026
  
Chakras, zielsconnecties (Twin flames, Soulmates, Karmische relaties), telepathie, kattenfluisteraar, HSP, Pleiaden, Sirius, Lyra, Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

E-consult € 25.00 Lees meer
Arlette
offline
Arlette
000027
 
Ervaren Spiritueel Coach. Ben er graag voor je!

E-consult € 15.00 Lees meer
Marco
offline
Marco
000029
  
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie. Geef je kracht en energie. Zuivering, healing. Bewustwording. Narcisme, luisterend oor.

E-consult € 10.00 Lees meer
Cleopatra
offline
Cleopatra
 • HELPENISMIJNPASSIE
000031
   
Ik heb beslist een luisterend oor en wil U zeer graag LIEFDEVOL HELPEN !! Medium - Helderziend - Heldervoeldend - Helderwetend. Fotoreading - Pendelen - Contact met Dierbare Overledenen Van Gene Zijde - Kaartleggen (Lenormand Kaarten)

E-consult € 25.00 Lees meer
Kitty
offline
Kitty
 • LichtwerkerEnergiezienenvoelen
000033
 
Medium Kitty. Mijn missie is om mensen zoals jij te helpen en inzicht te geven in jouw levenspad, met de prachtige gave die ik vanaf mijn geboorte meekreeg: - Helderziend - Heldervoelend - Emotionele intelligentie - Reiki Classes - Opleiding Master Reader (Crystal Visions) - Hypno- en Regressietherapeut (Civas) - Lenormand-, Engelen-, Orakelkaartleggingen - Pendelen Stroomt jouw leven niet soepel? Of niet meer? Uitzichtloos? Waar loop je tegenaan? Welke obstakels belemmeren jou? Loopt je communicatie met anderen stroef? Wil je weten hoe een dierbare of wie danook, over je denkt? Loopt jouw relatie stroef? Met partner, kinderen, ouders, vrienden, collega's? Wil je iets weten over je viervoeter? Welke deuren gaan er open voor jou? Zoveel uiteenlopende levensvragen waar ik je antwoorden op kan geven.

E-consult € 25.00 Lees meer
Floor
offline
Floor
 • Tweelingziel
 • WetvdAantrekking
 • Coaching
 • Kinderen
 • Werk
 • Complexerelaties
000035
  
Februari actie NIEUW | Tweelingzielen proces | Sterk heldervoelend | Wet vd aantrekkingskracht | Complexe relatie | werk/kind/recht | 15 jaar ervaring |

E-consult € 10.00 Lees meer
Angel Liek
offline
Angel Liek
000036
  
Sterk heldervoelend en helderwetend ♡ Spiritueel coach ♡ NLP Master ♡ Tarotist ♡ Specialist in zielsliefde ♡

E-consult € 15.00 Lees meer
Jessica
offline
Jessica
000037
  
Hey, Ik ben Jessica en werkzaam als Spiritueel coach & kaartlegster. Tevens maak ik ook helende energie schilderijen. Ik help je graag verder in moeilijke periode's, situaties en geef jou advies hoe jij kan groeien en dingen anders leren benaderen met een tikkeltje voorspelling van de toekomst. Je kan ook bij mij terecht als je in een burn-out zit of gewoon een luisterend oor nodig hebt.

E-consult € 30.00 Lees meer
Lara
offline
Lara
 • Helderziende
 • spiritueel
 • lifecoach
000040
  
Ervaren Paragnost, voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Delayha
offline
Delayha
000042
  
Ik doe aan Tarot, Pendel, Relatie coaching, Herstel/ advies van narcistisch misbruik en huiselijk geweld.

Paragnost & Healer Kim
offline
Paragnost & Healer Kim
 • CertifiedHealerReaderLifeCoach
000043
  
*IntuÏtief Tarot Card Reader* *Tarot for Life & Love* *Tarot for Dogs* *World News Topics van de maand uitgelicht* *Coffee & Cards(quick morning readings)* *Foto Healing*

Mary Jane
offline
Mary Jane
 • Heldervoelend
 • kaartenlegster
 • life
 • spiritueelcoachophetgebiedvanwerk
 • geld
 • liefde
000047
   
Het Universum geeft je elke dag signalen in je slaap, op je tijdlijn, tijdens je gesprekken, op de radio, in de wolken en in openbaringen. Schenk er aandacht aan en combineer ze. Je zult een patroon opmerken, dat het universum met je communiceert


Uitgelichte profielen
Arlette
Arlette
Pascalle
Pascalle
Chantal
Chantal

Reviews
2023-07-16
Hallo, dank je wel voor het gesprek.
Gerard over Yvon
2023-07-14
Dank u voor dit prettige gesprek
Gerard over Chantal
2023-07-14
Hi chantal, ik ga je advies gebruiken. Dank hier voor.
Gerard over Chantal