Uw huis laten reinigen op afstand

Uw huis laten reinigen op afstand

Uw huis laten reinigen op afstand. Het komt steeds vaker voor dan men naar een consulent van onze Spirituele hulplijn belt met klachten over negativiteit. Vele klachten gaan over entiteiten, negatieve sfeer, een oncomfortabel gevoel die in het huis kan hangen. Of onverklaarbare dingen.

Soms voelt de klant aanwezigheid in een woning of is er duidelijk een negatief verleden dat overheerst. Voor al deze redenen kunt u contact opnemen met Spirituele Hulplijn. Op de website kunt u zelf kijken met welke consulent u hierover wilt praten.

Uw huis kan door een paranormaal consulent van onze Spirituele Hulplijn op afstand worden gereinigd, zodat u zich weer thuis voelt in eigen huis.

Hoe weet je of je huis energetisch gereinigd dient te worden?
  • Je komt binnen en je voelde je prima, maar er overvalt je ene bepaald gevoel. Je hebt al spullen heen en weer geschoven, maar dat gevoel verdwijnt niet bij binnenkomst.
  • Je hebt het gevoel dat er iemand aanwezig is, alhoewel daar helemaal geen reden voor is.

Het kan dan zomaar zijn dat je huis energetisch gereinigd dient te worden. Dat kunnen de consulenten van Spirituele Hulplijn voor u heel goed op afstand doen. We zijn allemaal energie en er kan een energie van een vorige bewoner in huis zijn blijven hangen bijvoorbeeld.

Jij kunt dat aanvoelen, we bezitten allemaal een antenne en deze reageert op aanwezige energie. Het kan bijvoorbeeld koud aanvoelen, als je binnenkomt. Terwijl je zit, voel je een vleugje wind, terwijl er geen deur openstaat.

Dit voelt uiteraard onplezierig aan en wat is er dan niet fijner dat je huis, op afstand gereinigd kan worden.!

Hoe gaat een huis reinigen op afstand in zijn werk?

Het is een soort van reset, zo moet je het zien. Dat jij na de reiniging verlost bent van stralingen en energieën die jou verstoren. En als er sprake is geweest van een entiteit, ben jij er zelf van verlost, maar je hebt de entiteit ook een plezier gedaan. Die heb je bevrijd en naar het licht toe durven gaan.

De consulent gaat op afstand aan de slag om de verkeerde energieën op te ruimen. Je hoeft daar zelf niets voor te doen. De paranormaal consulent doet het werk voor je. Die weet precies wat er dient te geburen en hoe te werk te gaan.

Als u uw huis laten zuiveren/reinigen zult zien dat u weer kunt ontspannen en uw eigen thuis voelt in uw eigen huis!!

Een consulent van onze spirituele hulplijn kan u gerust stellen en rust brengen in het gezinsleven!!

Hoe werkt het

4Start je chat of telefoon gesprek
Chantal
000003
  
Ontdek de bijzondere wereld van Medium Chantal, een ervaren en uniek begaafd medium. Maak kennis met haar gave om contact te maken met de spirituele wereld en ontvang boodschappen en inzichten. Ontdek hoe Medium Chantal je kan helpen bij je persoonlijke groei en het vinden van antwoorden.

Yvon
  • Relatietherapeute
  • stresscounselor
000005
  
Jezelf kwijt door alles wat er in je leven speelt? Ik help je jezelf terug te vinden, door spirituele groei toe te passen.

Lisa
000007
 
Stel mij je vragen en ik geef jou de antwoorden! - Paragnost-

Zenna
000010
  
Helderziende, paragnoste en medium. Intuitief kaartlegster.

Bob
000011
 

Engel
000016
 

Ava
000018
 


Uitgelichte profielen
Chantal
Chantal

Reviews
2023-07-14
Hi chantal, ik ga je advies gebruiken. Dank hier voor.
Gerard over Chantal
2023-07-14
Hi chantal, ik ga je advies gebruiken. Dank hier voor.
Gerard over Chantal
2023-07-14
Dank u voor dit prettige gesprek
Gerard over Chantal