Door de ogen van een engel kijken

Door de ogen van een engel kijken

Door de ogen van een engel kijken. Mensen leven op aarde in materie en hebben te maken met allerlei beperkingen en belemmeringen, veelal door henzelf veroorzaakt. De mens is zich ook in deze tijd nog veelal onbewust van de grootsheid die zij zijn en die zij kunnen ervaren.

Fysiek lichaam en een licht lichaam

Zielen op het aardse hebben net als de Aarde, naast een aards fysiek lichaam ook een licht lichaam. Dit Licht lichaam omhult evenals de Hemel de Aarde, de mens. Wat het voor mensen moeilijk maakt is dat zij uit verschillende elementen bestaan.

Aardse elementen

Deze elementen zijn, gevoel, verstand en de wil. Een engel is een mens zonder lichtlichaam die in de Lichtwereld verblijven, het etherische rijk om ons heen. Hebben een 1 wil, hebben God te dienen, die de Bron van Al het Leven is.

God is liefde

God is liefde, een allesomvattende liefde. Wat engelen doen is de liefde dienen en dat is voor hun onbetwistbaar omdat hun denkgeest puur liefde is en geen angst kent. Liefde en angst zijn elkaars tegenpolen. Alles wat zij doen, heeft als inzet meer liefde te verspreiden. Door de ogen van een engel.

Mensen leven afwisselend vanuit liefde en angst

We hebben het als mens vaak heel moeilijk, omdat zij verschillende fases van bewustzijn hebben en ook een denkgeest die op twee emoties gericht kan zijn, namelijk liefde en angst. Wanneer mensen zich zouden richten op de Geest van liefde die door ieder mens stroomt en beschikbaar is zonder barrières ging de liefde vanzelf stromen.

De denkgeest van angst geeft aards lijden

Er is een heel proces aan vooraf gegaan, aan het omvormen van de ego. De denkgeest van angst. Wil jij niet meer lijden? De allesomvattende liefde door je heen voelen en laten stromen? Kun je dit doen door heel bewust je denkgeest erop te richten en de engelen te vragen je te ondersteunen.

Een engel is vanuit zijn zuivere staat van liefde niets liever aan het doen dan mensen helpen in hun processen omdat zij liefde dienen. Dat is het enige wat zij kennen. Zij kennen niet, zoals de aardse mens angsten.

Een diep weten gevoel

Ze hebben ook een heel diep weten dat er niets fout kan gaan, omdat uiteindelijk elke angst, elk ego zal omgevormd worden in liefde. En liefde is de Schepper van Licht. Engelen zingen Heilig, Heilig, Heilig is de liefde die stroomt voor een ieder uit het Heilig Hart van de Bron van Bewustzijn, onze Schepper en zij juichen bij elke daad van liefde.

Elke overwinning op het ego begeleiden zij en zij moedigen dit aan. Wij mensen op aarde gaan door deze processen richting bewustzijn van liefde tot de dag komt dat er overal Licht is en de engelen weten. Het zal Licht worden, met heel mijn hart.

En weet je, mediums en paragnosten, de goede onder de spiritueel consulenten. Die je vindt op deze spirituele lijn spirituelehulplijn.com, zijn engelen, die vanuit de liefde, het licht gevonden hebben. Ze begeleiden jou naar de liefde toe.

Ze leren jou van je angsten te ontdoen en de liefde in je te laten stromen. Het Goddelijke in de vorm van engelen is in je aanwezig, die wil niets liever dat jou ziel op het aardse, door jou wordt gekoesterd. Zodat ook jou leert te kijken door de ogen van een engel. Je zult dan alleen liefde zien en geen angsten meer ervaren.

Hoe werkt het

4Start je chat of telefoon gesprek
Sarah Kay Medium
offline
Sarah Kay Medium
 • Narcisme
 • Heldervoeldend
 • Karmischerelaties
 • Heldervoelend
 • Lenormand
 • Tarot
000044
  
Sarah K, Medium met ervaring in Karmische Relaties, Narcisme, Heldervoelend, Lenormand en Tarot

Chantal
offline
Chantal
000003
  
Ontdek de bijzondere wereld van Medium Chantal, een ervaren en uniek begaafd medium. Maak kennis met haar gave om contact te maken met de spirituele wereld en ontvang boodschappen en inzichten. Ontdek hoe Medium Chantal je kan helpen bij je persoonlijke groei en het vinden van antwoorden.

E-consult € 20.00 Lees meer
Yvon
offline
Yvon
 • Relatietherapeute
 • stresscounselor
000005
  
Nu chatten voor 0,90 cpm! Jezelf kwijt door alles wat er in je leven speelt? Ik help je jezelf terug te vinden, door spirituele groei toe te passen.

Bob
offline
Bob
000011
   
Bewustzijnscoach met helderziende en -voelende gaven. Expert op zielsliefde.

E-consult € 25.00 Lees meer
Pascalle
offline
Pascalle
000019
 

E-consult € 10.00 Lees meer
Oryn
offline
Oryn
000022
  
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

E-consult € 15.00 Lees meer
Desiree
offline
Desiree
000026
  
Chakras, zielsconnecties (Twin flames, Soulmates, Karmische relaties), telepathie, kattenfluisteraar, HSP, Pleiaden, Sirius, Lyra, Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

E-consult € 25.00 Lees meer
Arlette
offline
Arlette
000027
 
Ervaren Spiritueel Coach. Ben er graag voor je!

E-consult € 15.00 Lees meer
Marco
offline
Marco
000029
  
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie. Geef je kracht en energie. Zuivering, healing. Bewustwording. Narcisme, luisterend oor.

E-consult € 10.00 Lees meer
Cleopatra
offline
Cleopatra
 • HELPENISMIJNPASSIE
000031
   
Ik heb beslist een luisterend oor en wil U zeer graag LIEFDEVOL HELPEN !! Medium - Helderziend - Heldervoeldend - Helderwetend. Fotoreading - Pendelen - Contact met Dierbare Overledenen Van Gene Zijde - Kaartleggen (Lenormand Kaarten)

E-consult € 25.00 Lees meer
Kitty
offline
Kitty
 • LichtwerkerEnergiezienenvoelen
000033
 
Medium Kitty. Mijn missie is om mensen zoals jij te helpen en inzicht te geven in jouw levenspad, met de prachtige gave die ik vanaf mijn geboorte meekreeg: - Helderziend - Heldervoelend - Emotionele intelligentie - Reiki Classes - Opleiding Master Reader (Crystal Visions) - Hypno- en Regressietherapeut (Civas) - Lenormand-, Engelen-, Orakelkaartleggingen - Pendelen Stroomt jouw leven niet soepel? Of niet meer? Uitzichtloos? Waar loop je tegenaan? Welke obstakels belemmeren jou? Loopt je communicatie met anderen stroef? Wil je weten hoe een dierbare of wie danook, over je denkt? Loopt jouw relatie stroef? Met partner, kinderen, ouders, vrienden, collega's? Wil je iets weten over je viervoeter? Welke deuren gaan er open voor jou? Zoveel uiteenlopende levensvragen waar ik je antwoorden op kan geven.

E-consult € 25.00 Lees meer
Floor
offline
Floor
 • Tweelingziel
 • WetvdAantrekking
 • Coaching
 • Kinderen
 • Werk
 • Complexerelaties
000035
  
Februari actie NIEUW | Tweelingzielen proces | Sterk heldervoelend | Wet vd aantrekkingskracht | Complexe relatie | werk/kind/recht | 15 jaar ervaring |

E-consult € 10.00 Lees meer
Angel Liek
offline
Angel Liek
000036
  
Sterk heldervoelend en helderwetend ♡ Spiritueel coach ♡ NLP Master ♡ Tarotist ♡ Specialist in zielsliefde ♡

E-consult € 15.00 Lees meer
Jessica
offline
Jessica
000037
  
Hey, Ik ben Jessica en werkzaam als Spiritueel coach & kaartlegster. Tevens maak ik ook helende energie schilderijen. Ik help je graag verder in moeilijke periode's, situaties en geef jou advies hoe jij kan groeien en dingen anders leren benaderen met een tikkeltje voorspelling van de toekomst. Je kan ook bij mij terecht als je in een burn-out zit of gewoon een luisterend oor nodig hebt.

E-consult € 30.00 Lees meer
Lara
offline
Lara
 • Helderziende
 • spiritueel
 • lifecoach
000040
  
Ervaren Paragnost, voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Delayha
offline
Delayha
000042
  
Ik doe aan Tarot, Pendel, Relatie coaching, Herstel/ advies van narcistisch misbruik en huiselijk geweld.

Paragnost & Healer Kim
offline
Paragnost & Healer Kim
 • CertifiedHealerReaderLifeCoach
000043
  
*IntuÏtief Tarot Card Reader* *Tarot for Life & Love* *Tarot for Dogs* *World News Topics van de maand uitgelicht* *Coffee & Cards(quick morning readings)* *Foto Healing*

Mary Jane
offline
Mary Jane
 • Heldervoelend
 • kaartenlegster
 • life
 • spiritueelcoachophetgebiedvanwerk
 • geld
 • liefde
000047
   
Het Universum geeft je elke dag signalen in je slaap, op je tijdlijn, tijdens je gesprekken, op de radio, in de wolken en in openbaringen. Schenk er aandacht aan en combineer ze. Je zult een patroon opmerken, dat het universum met je communiceert


Uitgelichte profielen
Desiree
Desiree
Paragnost & Healer Kim
Paragnost & Healer Kim
Pascalle
Pascalle
Delayha
Delayha

Reviews
2023-07-14
Wat een heerlijk luchting en fijn gessprek was dat. Ik kom zeker nog een keer bij je terug
Gerard over Chantal
2023-07-14
Wat een heerlijk luchting en fijn gessprek was dat. Ik kom zeker nog een keer bij je terug
Gerard over Chantal
2023-07-14
Hi chantal, ik ga je advies gebruiken. Dank hier voor.
Gerard over Chantal