Door de ogen van een engel kijken

Door de ogen van een engel kijken. Mensen leven op aarde in materie en hebben te maken met allerlei beperkingen en belemmeringen, veelal door henzelf veroorzaakt. De mens is zich ook in deze tijd nog veelal onbewust van de grootsheid die zij zijn en die zij kunnen ervaren.

Fysiek lichaam en een licht lichaam

Zielen op het aardse hebben net als de Aarde, naast een aards fysiek lichaam ook een licht lichaam. Dit Licht lichaam omhult evenals de Hemel de Aarde, de mens. Wat het voor mensen moeilijk maakt is dat zij uit verschillende elementen bestaan.

Aardse elementen

Deze elementen zijn, gevoel, verstand en de wil. Een engel is een mens zonder lichtlichaam die in de Lichtwereld verblijven, het etherische rijk om ons heen. Hebben een 1 wil, hebben God te dienen, die de Bron van Al het Leven is.

God is liefde

God is liefde, een allesomvattende liefde. Wat engelen doen is de liefde dienen en dat is voor hun onbetwistbaar omdat hun denkgeest puur liefde is en geen angst kent. Liefde en angst zijn elkaars tegenpolen. Alles wat zij doen, heeft als inzet meer liefde te verspreiden. Door de ogen van een engel.

Mensen leven afwisselend vanuit liefde en angst

We hebben het als mens vaak heel moeilijk, omdat zij verschillende fases van bewustzijn hebben en ook een denkgeest die op twee emoties gericht kan zijn, namelijk liefde en angst. Wanneer mensen zich zouden richten op de Geest van liefde die door ieder mens stroomt en beschikbaar is zonder barrières ging de liefde vanzelf stromen.

De denkgeest van angst geeft aards lijden

Er is een heel proces aan vooraf gegaan, aan het omvormen van de ego. De denkgeest van angst. Wil jij niet meer lijden? De allesomvattende liefde door je heen voelen en laten stromen? Kun je dit doen door heel bewust je denkgeest erop te richten en de engelen te vragen je te ondersteunen.

Een engel is vanuit zijn zuivere staat van liefde niets liever aan het doen dan mensen helpen in hun processen omdat zij liefde dienen. Dat is het enige wat zij kennen. Zij kennen niet, zoals de aardse mens angsten.

Een diep weten gevoel

Ze hebben ook een heel diep weten dat er niets fout kan gaan, omdat uiteindelijk elke angst, elk ego zal omgevormd worden in liefde. En liefde is de Schepper van Licht. Engelen zingen Heilig, Heilig, Heilig is de liefde die stroomt voor een ieder uit het Heilig Hart van de Bron van Bewustzijn, onze Schepper en zij juichen bij elke daad van liefde.

Elke overwinning op het ego begeleiden zij en zij moedigen dit aan. Wij mensen op aarde gaan door deze processen richting bewustzijn van liefde tot de dag komt dat er overal Licht is en de engelen weten. Het zal Licht worden, met heel mijn hart.

En weet je, mediums en paragnosten, de goede onder de spiritueel consulenten. Die je vindt op deze spirituele lijn spirituelehulplijn.com, zijn engelen, die vanuit de liefde, het licht gevonden hebben. Ze begeleiden jou naar de liefde toe.

Ze leren jou van je angsten te ontdoen en de liefde in je te laten stromen. Het Goddelijke in de vorm van engelen is in je aanwezig, die wil niets liever dat jou ziel op het aardse, door jou wordt gekoesterd. Zodat ook jou leert te kijken door de ogen van een engel. Je zult dan alleen liefde zien en geen angsten meer ervaren.

Uitgelichte profielen
Arlette>
Arlette
Desiree>
Desiree
Angel Liek>
Angel Liek

Gastenboek
2023-07-14
Dank u voor dit prettige gesprek
Gerard over Chantal
2023-07-14
Hi chantal, ik ga je advies gebruiken. Dank hier voor.
Gerard over Chantal
2023-07-16
Hallo, dank je wel voor het gesprek.
Gerard over Yvon