Info

Graag leggen we je uit hoe het werkt om met een consulent van Spirituele Hulplijn in contact te komen. Dit kan op diverse manieren.

Account aanmaken

Voordat je in contact kunt komen met een spiritueel medewerker, maak een gratis account aan. Het aanmaken van jouw account, wat je binnen een seconde kunt aanmaken en gebruiken, staat op deze pagina linksboven, “Maak hier een gratis account aan.” Het enige wat je in hoeft te vullen is een naam en een emailadres. Hierna kun je van start met een medewerker, te bellen, te chatten of een emailvraag te stellen.

Betalen door middel van tokens/credits

Voor een spiritueel consult dien je te betalen. Hoe de betaling gaat om met een consulent een spiritueel consult te hebben, vind je hier. Zodra je een eigen account hebt, geeft het systeem alles vanzelf aan. Zo zorgen wij er voor dat er eigenlijk geen vragen meer over blijven voor een fijn spiritueel gesprek. Vergeet niet een review achter te laten!

Uitleg

Heb je toch nog vragen, maak dan gebruik van het Contactformulier.

 

Hoe werkt het

4Start je chat of telefoon gesprek
Chantal
000003
  
Ontdek de bijzondere wereld van Medium Chantal, een ervaren en uniek begaafd medium. Maak kennis met haar gave om contact te maken met de spirituele wereld en ontvang boodschappen en inzichten. Ontdek hoe Medium Chantal je kan helpen bij je persoonlijke groei en het vinden van antwoorden.

Yvon
  • Relatietherapeute
  • stresscounselor
000005
  
Jezelf kwijt door alles wat er in je leven speelt? Ik help je jezelf terug te vinden, door spirituele groei toe te passen.

Lisa
000007
 
Stel mij je vragen en ik geef jou de antwoorden! - Paragnost-

Zenna
000010
  
Helderziende, paragnoste en medium. Intuitief kaartlegster.

Bob
000011
 

Engel
000016
 

Ava
000018
 


Uitgelichte profielen
Chantal
Chantal

Reviews
2023-07-14
Dank u voor dit prettige gesprek
Gerard over Chantal
2023-07-16
Hallo, dank je wel voor het gesprek.
Gerard over Yvon
2023-07-16
Hallo, dank je wel voor het gesprek.
Gerard over Yvon