Pendel en pendelconsult

Pendel en pendelconsult Een pendel is een handig medium. Door gebruik van de pendel kan een pendelaar direct een antwoord krijgen. Het minpunt aan een pendel is dat je er alleen “ja” of neen” vragen gesteld kan worden. Het is echt niet nodig om een echte pendel te kopen. Je kan feitelijk zelf een pendel maken door eenvoudig een ring aan een touwtje te hangen.

Zorg dat je energie in de pendel zit

Voordat je vragen gaat stellen aan de pendel, is het goed aan de pendel te vragen of die antwoorden wilt geven aan die en die persoon. Ook doorgeven dat pendelen alleen een ja of een nee antwoord kan geven. Nog een belangrijke onmisbare tip. Tijdens het pendelen zorgen, dat jouw geest leeg is,  anders kun je de pendel beïnvloeden.

Pendel en pendelconsult

Je kunt er zelf mee aan de slag gaan, je kunt ook een pendelaar raadplegen van Spirituele Hulplijn. zij hebben zich er in gespecialiseerd. Kunnen er volledig vrij met hun geest in staan. Waardoor het antwoord geen enkele beïnvloeding krijgt vanuit het onderbewuste. Ook hebben zij reeds jarenlange ervaring met het pendelen.

Waar kun je een pendel allemaal voor gebruiken?

Een pendel wordt niet alleen door een pendelaar gebruikt om gemakkelijke “ja-neen” vragen te beantwoorden. Soms wordt een pendel ook als hulpje gebruikt om op een wereldkaart verdwijningen te helpen terug vinden. Maar ook om toekomstvoorspellingen te doen. Of een tijdsvoorspelling te doen. Dat overigens zeer lastig is. Spiritueel gezien bestaat er geen tijd. En is het de tijd zelf die de tijd bepaalt. We zijn op het aardse altijd bezig met tijd. Maar we zijn een ziel met een omhulsel, die zich eigenlijk helemaal niet bezig zou moeten houden met tijd.

De Pendel wordt ook gebruik op edelstenen of homeopathische middelen zoals Bachbloesems. Pendel en pendel consult.

Uitgelichte profielen
Desiree>
Desiree
Jessica>
Jessica
Caroline>
Caroline
Chantal>
Chantal

Gastenboek
2023-07-16
Hallo, dank je wel voor het gesprek.
Gerard over Yvon
2023-07-14
Dank u voor dit prettige gesprek
Gerard over Chantal
2023-07-14
Wat een heerlijk luchting en fijn gessprek was dat. Ik kom zeker nog een keer bij je terug
Gerard over Chantal