Pendel en pendelconsult

Pendel en pendelconsult

Pendel en pendelconsult Een pendel is een handig medium. Door gebruik van de pendel kan een pendelaar direct een antwoord krijgen. Het minpunt aan een pendel is dat je er alleen “ja” of neen” vragen gesteld kan worden. Het is echt niet nodig om een echte pendel te kopen. Je kan feitelijk zelf een pendel maken door eenvoudig een ring aan een touwtje te hangen.

Zorg dat je energie in de pendel zit

Voordat je vragen gaat stellen aan de pendel, is het goed aan de pendel te vragen of die antwoorden wilt geven aan die en die persoon. Ook doorgeven dat pendelen alleen een ja of een nee antwoord kan geven. Nog een belangrijke onmisbare tip. Tijdens het pendelen zorgen, dat jouw geest leeg is,  anders kun je de pendel beïnvloeden.

Pendel en pendelconsult

Je kunt er zelf mee aan de slag gaan, je kunt ook een pendelaar raadplegen van Spirituele Hulplijn. zij hebben zich er in gespecialiseerd. Kunnen er volledig vrij met hun geest in staan. Waardoor het antwoord geen enkele beïnvloeding krijgt vanuit het onderbewuste. Ook hebben zij reeds jarenlange ervaring met het pendelen.

Waar kun je een pendel allemaal voor gebruiken?

Een pendel wordt niet alleen door een pendelaar gebruikt om gemakkelijke “ja-neen” vragen te beantwoorden. Soms wordt een pendel ook als hulpje gebruikt om op een wereldkaart verdwijningen te helpen terug vinden. Maar ook om toekomstvoorspellingen te doen. Of een tijdsvoorspelling te doen. Dat overigens zeer lastig is. Spiritueel gezien bestaat er geen tijd. En is het de tijd zelf die de tijd bepaalt. We zijn op het aardse altijd bezig met tijd. Maar we zijn een ziel met een omhulsel, die zich eigenlijk helemaal niet bezig zou moeten houden met tijd.

De Pendel wordt ook gebruik op edelstenen of homeopathische middelen zoals Bachbloesems. Pendel en pendel consult.

Hoe werkt het

4Start je chat of telefoon gesprek
Chantal
000003
  
Ontdek de bijzondere wereld van Medium Chantal, een ervaren en uniek begaafd medium. Maak kennis met haar gave om contact te maken met de spirituele wereld en ontvang boodschappen en inzichten. Ontdek hoe Medium Chantal je kan helpen bij je persoonlijke groei en het vinden van antwoorden.

Yvon
  • Relatietherapeute
  • stresscounselor
000005
  
Jezelf kwijt door alles wat er in je leven speelt? Ik help je jezelf terug te vinden, door spirituele groei toe te passen.

Lisa
000007
 
Stel mij je vragen en ik geef jou de antwoorden! - Paragnost-

Zenna
000010
  
Helderziende, paragnoste en medium. Intuitief kaartlegster.

Bob
000011
 

Engel
000016
 

Ava
000018
 


Uitgelichte profielen

Reviews
2023-07-14
Wat een heerlijk luchting en fijn gessprek was dat. Ik kom zeker nog een keer bij je terug
Gerard over Chantal
2023-07-14
Wat een heerlijk luchting en fijn gessprek was dat. Ik kom zeker nog een keer bij je terug
Gerard over Chantal
2023-07-14
Hi chantal, ik ga je advies gebruiken. Dank hier voor.
Gerard over Chantal