Spirituele hulplijn
Voor een oprecht en eerlijk consult!!
Bel nu:
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.)
NL 2 0907 - 37077 (150cpm.)
BE Credits klik hier(100cpm.)

Paranormaal Medium

Paranormaal mediumParanormaal Medium?. Er word de laatste tijd veel gesproken over een paranormaal medium. Ik krijg vaak de vraag wat het verschil is tussen een paragnost en een medium.

Een medium is een paranormaal persoon die als intermedium tussen onze wereld en het onzichtbare, de wereld van entiteiten, engelen en gidsen etc staat. Een medium is een mensenwezen die boodschappen doorkrijgt en overbrengt van de onzichtbare wereld naar de mensen.

Je kan een paranormaal medium vergelijken met een antenne. Door signalen kan bijvoorbeeld een overledenen het medium een boodschap doorgeeft en deze weer aan één van zijn nabestaanden.

Een paranormaal medium is zich er ook meestal van bewust waar deze de informatie vandaan krijgt en is meestal goed geaard om zo goed te communiceren met deze onzichtbare materie. Parnormale mediums hebben zoals wij het noemen over “ één of meer paranormale gave’s zoals heldervoelenheid, helderziendheid, helderruiken of helderwetendheid etc. Paranormale mediums kunnen hun kennis halen via “psychometrie”.

Hierbij voelt het paranormale medium energieën om zich heen en probeerd dit te vertalen via boodschappen, beelden en woorden. Er zijn ook paranormale mediums deze kunnen weer lichamelijke klachten verworden en voelen en als paranormaal magnetiseur kunnen functioneren.

Dit maakt van een paranormaal medium geen dokter en de kennis van een paranormaal medium heeft dan ook geen theoretische of geneeskundige kennis.