Spirituele hulplijn
Voor een oprecht en eerlijk consult!!
Bel nu:
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.)
NL 2 0907 - 37077 (150cpm.)
BE Credits klik hier(100cpm.)

Paragnosten helpen

Paragnosten helpenParagnosten helpen via onze Spirituele hulplijn. In vergelijking met verleden zijn paragnosten nu erg populair en is er geen drempel vrees meer om voor hulp naar een paragnost te gaan.

Tegenwoordig is het geen probleem om een paragnost te vinden. Doordat paragnosten lijnen veel reclame maken op google en teletext zijn de paragnosten naast telefonisch ook via teletext en internet bereikbaar.  Ook de onze paragnosten en mediums van Spirituele hulplijn.com

Onze paragnosten zijn zorgvuldig gescreend op hun paranormale gaven op en op betrouwbaarheid.
Door het screenen van onze paragnosten kunnen wij er zeker  van zijn dat onze paragnosten u een eerlijk en zuiver antwoord op uw vragen geeft en desgewenst advies en coaching.

Paragnosten van Spirituele hulplijn.com adviseert wel om tijdens als u belt met een paragnost een pen en papier bij de hand te houden  Dan kunt u na afloop van het gesprek de belangrijke punten nalezen. Meestal is er behoefte om na het consult (zelfs dagen later) om alle wat er door de paragnost gezegd is weer te lezen!!

Een paragnosten consult bij Spirituele hulplijn.com ;
Meestel heeft u een vraag / maakt u zorgen door bijvoorbeeld de crisis, hoe overleef ik de crisis? Ga ik die baan krijgen? komt mijn partner nog terug?
Of relationeel gebied, ga ik iemand ontmoeten? Is hij de ware? Gevolgen van scheiden? krijg ik weer contact met mijn kind ?

enz, enz, enz……

Paragnost die u zelf heeft uitgekozen zal doorgeven wat deze u door kan geven. Dit kan gevoelsmatig (heldervoelend) maar ook visueel (helderziendheid), de manier waarop dit binnenkomt onvoorspelbaar, dit kan door middel van kleuren, kleuren staan voor gevoel en hebben ieder een betekenis. Maar kan ook dat de paragnost beelden krijgt of situaties. Ook in deze situatie is het fijn dat onze paragnosten ervaren zijn op hun eigen vakgebied.

Onze reclame is dat u tevreden en met een goed gevoel het consult beëindigd. Dat u aan een paragnosten van Spirituele hulplijn een fijn en vertrouwd gevoel heeft overgehouden.