Paragnosten helpen jou

Paragnosten helpen jou via onze Spirituele hulplijn. In vergelijking met verleden zijn paragnosten nu erg populair en is er geen drempelvrees meer om voor hulp naar een paragnost te gaan.

Paragnosten online te vinden

Tegenwoordig is het geen probleem om een paragnost te vinden. Doordat paragnostenlijnen veel reclame maken op google zijn de paragnosten naast telefonisch ook via chat bereikbaar.  Ook de onze paragnosten en mediums van Spirituele hulplijn.com bieden mogelijkheid aan om met ze te bellen, chatten emailconsult bij aan te vragen. 

Gescreende paragnosten zijn betrouwbare paragnosten

Onze paragnosten zijn zorgvuldig gescreend op hun paranormale gaven op en op betrouwbaarheid. Door het screenen van onze paragnosten kunnen wij er zeker  van zijn dat onze paragnosten u een eerlijk en zuiver antwoord op uw vragen geeft en desgewenst advies en coaching.

Een Paragnost van Spirituele hulplijn.com adviseert wel om tijdens als u belt met een paragnost een pen en papier bij de hand te houden  Dan kunt u na afloop van het gesprek de belangrijke punten nalezen. Meestal is er behoefte om na het consult (zelfs dagen later) om alle wat er door de paragnost gezegd is weer te lezen!!

Een paragnosten consult bij Spirituele hulplijn wordt vaak gevraagd over, liefde, relaties, zorgen die de mens maakt door bijvoorbeeld de crisis, hoe overleef ik de crisis? Ga ik die baan krijgen? komt mijn partner nog terug? Of relationeel gebied, ga ik iemand ontmoeten? Is hij de ware? Gevolgen van scheiden? krijg ik weer contact met mijn kind ?

Kies de paragnost zorgvuldig uit

Paragnost die u zelf heeft uitgekozen zal doorgeven wat deze u door kan geven. Dit kan gevoelsmatig (heldervoelend) maar ook visueel (helderziendheid), de manier waarop dit binnenkomt onvoorspelbaar, dit kan door middel van kleuren, kleuren staan voor gevoel en hebben ieder een betekenis. Maar kan ook dat de paragnost beelden krijgt of situaties. Ook in deze situatie is het fijn dat onze paragnosten ervaren zijn op hun eigen vakgebied.

Onze reclame is dat u tevreden en met een goed gevoel het consult beëindigd. Dat u aan een paragnosten van Spirituele hulplijn een fijn en vertrouwd gevoel heeft overgehouden.

Hoe werkt het

4Start je chat of telefoon gesprek
Chantal
000003
  
Ontdek de bijzondere wereld van Medium Chantal, een ervaren en uniek begaafd medium. Maak kennis met haar gave om contact te maken met de spirituele wereld en ontvang boodschappen en inzichten. Ontdek hoe Medium Chantal je kan helpen bij je persoonlijke groei en het vinden van antwoorden.

Yvon
  • Relatietherapeute
  • stresscounselor
000005
  
Jezelf kwijt door alles wat er in je leven speelt? Ik help je jezelf terug te vinden, door spirituele groei toe te passen.

Lisa
000007
 
Stel mij je vragen en ik geef jou de antwoorden! - Paragnost-

Zenna
000010
  
Helderziende, paragnoste en medium. Intuitief kaartlegster.

Bob
000011
 

Engel
000016
 

Ava
000018
 


Uitgelichte profielen

Reviews
2023-07-16
Hallo, dank je wel voor het gesprek.
Gerard over Yvon
2023-07-14
Dank u voor dit prettige gesprek
Gerard over Chantal
2023-07-16
Hallo, dank je wel voor het gesprek.
Gerard over Yvon