Spirituele hulplijn
Voor een oprecht en eerlijk consult!!
Bel nu:
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.)
NL 2 0907 - 37077 (150cpm.)
BE Credits klik hier(100cpm.)

Box 19 Medium Alberdina

Medium Alberdina
Beschikbaar

Ben al jaren  actief op het gebied  van spiritualiteit  en healing. Ben helderziende  medium spiritueel  raadgever paranormaal healer. Sta in contact met de andere wereld, voer ziels-gesprekken met overleden personen en mag boodschappen doorgeven. Geef advies en  coach  mensen in beroepskeuzes en geef relatieadvies help mensen met angststoornissen op ieder gebied kan ik de helpende hand reiken,en  breng  mensen van klacht naar kracht. Geef advies bij allerlei levensvragen, ook op  het gebied van  spirituele  ontwikkeling help ik je graag als je  vastzit in geloofskwesties. Ik ben orthomoleculair therapeut en geef voedingsadviezen en begeleid mensen met obesitas. Ben regressie therapeut. Ik ben 70 jaar en mijn  leven heb ik gewijd aan het genezen van mens en dier en op spiritueel gebied probeer  ik mensen op weg te helpen, zelf ben in Soefi dit is een spirituele  leerweg en draag die dan ook uit door  lezingen te geven en bijeenkomsten te organiseren. Ik hou van mens en dier en de natuur. Zie jezelf als een prachtig en heel  mens.
Lieve groet Alberdina Fatima
Opleidingen:
Opleiding orthomoleculairtherapeut in Amsterdam  en voedingdeskundige opleiding regressie therapeut Bij proffesor Jurasounas  in Portugal  Opleiding tot spirituele  hulpverlener en healer en coach in het Arthur Findley college in Stanstad Engeland. Spiritueel leraar ingewijd in het soefisme door Pir Vilayat  Inayt Khan. en door mijn  huidige Sjeik Husyin Top uit Istanbul. Lid van de Mevlevi Derwish orde. Ik ben Derwish Fatima dit is de naam mij  gegeven  door mijn  leermeester.
Ook in droomuitleg ben ik goed, helder en duidelijk. Iedere droom heeft een betekenis, dromen zijn de beeldspraak van de ziel. Zij kunnen ons aanwijzingen geven om onze levensproblemen op te lossen, en een wegwijzer zijn op ons levenspad.

Bel nu:
Nederland 0909 - 0525 (90cpm.)
Belgie 0907 - 37077 (150cpm.)

Fotoreading