Astrologie advies

astrologie advies

Astrologie advies. De eeuwenoude wetenschap die er bestaat is astrologie. Het wordt ook wel sterrenwichelarij genoemd. Het is een verzamelnaam voor een verondersteld verband tussen het lot van de mensen, de gebeurtenissen op het aardse en de stand van de sterren op dat moment.

Wat is astrologie?

Er wordt vooral gekeken naar de stand van het moment van de planeten, de zon, de maan aan de hemel en de overige planeten. Hieruit kan heel veel worden opgemaakt. In de oudheid noemde men dit nog geen planeten.

Ze werden hemellichamen of sterren genoemd. Nu weten we niet beter dan dat we de maan en de zon, maar ook Jupiter en Saturnus planeten zijn. Net zoals de aarde een planeet is. Al heel vroeger wist men dat de stand tot elkaar en de aarde, van invloed was op de gebeurtenissen op de mens die op de aarde vertoeven.

Invloeden van de maan en de zon

Wat met het leven en de dood te maken heeft wordt beïnvloed door energieën die in de Kosmos aanwezig zijn. Dit heeft dit effect en werking op onze aardbol. Een voorbeeld: De Maan heeft invloed op het water op Aarde, eb en vloed, en verdere wisselingen van het water.

Een sterveling bestaat voor 75% uit water. De maan is dan ook belangrijk in de horoscoop om aan te geven hoe het gaat met ons gevoel en gemoedsgesteldheid. De maan is een zeer onberekenbaar en flexibel planeet.

De maan gaat af en toe snel en dan weer vloeiender. Omdat ze het dichtst bij de aardbol staat is de uitwerking meteen merkbaar, maar ook snel weer voorbij. Je kunt dit vergelijken met onze gevoelens.

Gevoelens komen en gaan, dat kan zelfs in een flits. Ze zijn dus zeer onberekenbaar en wisselvallig. Dit voorbeeld is één van de uitwerkingen die de Kosmos op een sterveling heeft. Maar iedere planeet staat voor bepaalde invloeden en effecten, met daarbij passende situaties.

De horoscoop verbindt al deze gegevens en vormt daardoor voor ieder mens een uniek geheel. Dit noemen we astrologie. Een bestudering astrologie is niet een weekend of een 8 daagse cursus. Astrologie is een studie van jaren.

Welke studie kun je volgen voor astrologie

Je kunt uiteenlopende studies volgen zoals: spirituele astrologie, psychologische astrologie, medische astrologie, karmische astrologie etc. Een gediplomeerd astroloog kan astrologisch advies geven, die is er immers voor afgestudeerd.

Echter er zijn een hoop astrologen die helemaal niet voor het vak gestudeerd hebben. In de paranormale wereld zijn dat de zgn. bedriegers. Op veel astrologische lijnen werken veel bedriegers onder de naam astroloog.

Bij Spirituelehulplijn.com vind je wel gediplomeerde astrologen. Zodat jij zeker weet dat een consult voor jou waardevol zal zijn. Je er ook echt iets aan gaat en zult hebben. Het jou verder brengt in het leven. Astrologie advies.

Wie vind je op Spirituele Hulplijn?

Je vindt op spirituelehulplijn.com dan ook gediplomeerde helderziende paragnosten, helderziende mediums, Tarot- en Lenormand kaartleggers. Maar ook helderwetende en helderhorende mediums en paragnosten. Coaches en therapeuten. Allen gediplomeerd!

Gediplomeerde Astrologen zijn bij Spirituelehulplijn.com meer dan welkom!!! Meld je aan via de website via “Registreren als medewerker.” Je bepaalt je eigen tarief, je eigen werktijden. Je dient wel een KVK inschrijving te bezitten. Kom jij ons team van gediplomeerde astrologen versterken!

Hoe werkt het

4Start je chat of telefoon gesprek
Sarah Kay Medium
offline
Sarah Kay Medium
 • Narcisme
 • Heldervoeldend
 • Karmischerelaties
 • Heldervoelend
 • Lenormand
 • Tarot
000044
  
Sarah K, Medium met ervaring in Karmische Relaties, Narcisme, Heldervoelend, Lenormand en Tarot

Chantal
offline
Chantal
000003
  
Ontdek de bijzondere wereld van Medium Chantal, een ervaren en uniek begaafd medium. Maak kennis met haar gave om contact te maken met de spirituele wereld en ontvang boodschappen en inzichten. Ontdek hoe Medium Chantal je kan helpen bij je persoonlijke groei en het vinden van antwoorden.

E-consult € 20.00 Lees meer
Yvon
offline
Yvon
 • Relatietherapeute
 • stresscounselor
000005
  
Nu chatten voor 0,90 cpm! Jezelf kwijt door alles wat er in je leven speelt? Ik help je jezelf terug te vinden, door spirituele groei toe te passen.

Bob
offline
Bob
000011
   
Bewustzijnscoach met helderziende en -voelende gaven. Expert op zielsliefde.

E-consult € 25.00 Lees meer
Pascalle
offline
Pascalle
000019
 

E-consult € 10.00 Lees meer
Oryn
offline
Oryn
000022
  
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

E-consult € 15.00 Lees meer
Desiree
offline
Desiree
000026
  
Chakras, zielsconnecties (Twin flames, Soulmates, Karmische relaties), telepathie, kattenfluisteraar, HSP, Pleiaden, Sirius, Lyra, Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

E-consult € 25.00 Lees meer
Arlette
offline
Arlette
000027
 
Ervaren Spiritueel Coach. Ben er graag voor je!

E-consult € 15.00 Lees meer
Marco
offline
Marco
000029
  
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie. Geef je kracht en energie. Zuivering, healing. Bewustwording. Narcisme, luisterend oor.

E-consult € 10.00 Lees meer
Cleopatra
offline
Cleopatra
 • HELPENISMIJNPASSIE
000031
   
Ik heb beslist een luisterend oor en wil U zeer graag LIEFDEVOL HELPEN !! Medium - Helderziend - Heldervoeldend - Helderwetend. Fotoreading - Pendelen - Contact met Dierbare Overledenen Van Gene Zijde - Kaartleggen (Lenormand Kaarten)

E-consult € 25.00 Lees meer
Kitty
offline
Kitty
 • LichtwerkerEnergiezienenvoelen
000033
 
Medium Kitty. Mijn missie is om mensen zoals jij te helpen en inzicht te geven in jouw levenspad, met de prachtige gave die ik vanaf mijn geboorte meekreeg: - Helderziend - Heldervoelend - Emotionele intelligentie - Reiki Classes - Opleiding Master Reader (Crystal Visions) - Hypno- en Regressietherapeut (Civas) - Lenormand-, Engelen-, Orakelkaartleggingen - Pendelen Stroomt jouw leven niet soepel? Of niet meer? Uitzichtloos? Waar loop je tegenaan? Welke obstakels belemmeren jou? Loopt je communicatie met anderen stroef? Wil je weten hoe een dierbare of wie danook, over je denkt? Loopt jouw relatie stroef? Met partner, kinderen, ouders, vrienden, collega's? Wil je iets weten over je viervoeter? Welke deuren gaan er open voor jou? Zoveel uiteenlopende levensvragen waar ik je antwoorden op kan geven.

E-consult € 25.00 Lees meer
Floor
offline
Floor
 • Tweelingziel
 • WetvdAantrekking
 • Coaching
 • Kinderen
 • Werk
 • Complexerelaties
000035
  
Februari actie NIEUW | Tweelingzielen proces | Sterk heldervoelend | Wet vd aantrekkingskracht | Complexe relatie | werk/kind/recht | 15 jaar ervaring |

E-consult € 10.00 Lees meer
Angel Liek
offline
Angel Liek
000036
  
Sterk heldervoelend en helderwetend ♡ Spiritueel coach ♡ NLP Master ♡ Tarotist ♡ Specialist in zielsliefde ♡

E-consult € 15.00 Lees meer
Jessica
offline
Jessica
000037
  
Hey, Ik ben Jessica en werkzaam als Spiritueel coach & kaartlegster. Tevens maak ik ook helende energie schilderijen. Ik help je graag verder in moeilijke periode's, situaties en geef jou advies hoe jij kan groeien en dingen anders leren benaderen met een tikkeltje voorspelling van de toekomst. Je kan ook bij mij terecht als je in een burn-out zit of gewoon een luisterend oor nodig hebt.

E-consult € 30.00 Lees meer
Lara
offline
Lara
 • Helderziende
 • spiritueel
 • lifecoach
000040
  
Ervaren Paragnost, voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Delayha
offline
Delayha
000042
  
Ik doe aan Tarot, Pendel, Relatie coaching, Herstel/ advies van narcistisch misbruik en huiselijk geweld.

Paragnost & Healer Kim
offline
Paragnost & Healer Kim
 • CertifiedHealerReaderLifeCoach
000043
  
*IntuÏtief Tarot Card Reader* *Tarot for Life & Love* *Tarot for Dogs* *World News Topics van de maand uitgelicht* *Coffee & Cards(quick morning readings)* *Foto Healing*

Mary Jane
offline
Mary Jane
 • Heldervoelend
 • kaartenlegster
 • life
 • spiritueelcoachophetgebiedvanwerk
 • geld
 • liefde
000047
   
Het Universum geeft je elke dag signalen in je slaap, op je tijdlijn, tijdens je gesprekken, op de radio, in de wolken en in openbaringen. Schenk er aandacht aan en combineer ze. Je zult een patroon opmerken, dat het universum met je communiceert


Uitgelichte profielen
Cleopatra
Cleopatra
Paragnost & Healer Kim
Paragnost & Healer Kim
Jessica
Jessica

Reviews
2023-07-16
Hallo, dank je wel voor het gesprek.
Gerard over Yvon
2023-07-14
Hi chantal, ik ga je advies gebruiken. Dank hier voor.
Gerard over Chantal
2023-07-14
Hi chantal, ik ga je advies gebruiken. Dank hier voor.
Gerard over Chantal