Astrologie advies

astrologie advies

Astrologie advies. De eeuwenoude wetenschap die er bestaat is astrologie. Het wordt ook wel sterrenwichelarij genoemd. Het is een verzamelnaam voor een verondersteld verband tussen het lot van de mensen, de gebeurtenissen op het aardse en de stand van de sterren op dat moment.

Wat is astrologie?

Er wordt vooral gekeken naar de stand van het moment van de planeten, de zon, de maan aan de hemel en de overige planeten. Hieruit kan heel veel worden opgemaakt. In de oudheid noemde men dit nog geen planeten.

Ze werden hemellichamen of sterren genoemd. Nu weten we niet beter dan dat we de maan en de zon, maar ook Jupiter en Saturnus planeten zijn. Net zoals de aarde een planeet is. Al heel vroeger wist men dat de stand tot elkaar en de aarde, van invloed was op de gebeurtenissen op de mens die op de aarde vertoeven.

Invloeden van de maan en de zon

Wat met het leven en de dood te maken heeft wordt beïnvloed door energieën die in de Kosmos aanwezig zijn. Dit heeft dit effect en werking op onze aardbol. Een voorbeeld: De Maan heeft invloed op het water op Aarde, eb en vloed, en verdere wisselingen van het water.

Een sterveling bestaat voor 75% uit water. De maan is dan ook belangrijk in de horoscoop om aan te geven hoe het gaat met ons gevoel en gemoedsgesteldheid. De maan is een zeer onberekenbaar en flexibel planeet.

De maan gaat af en toe snel en dan weer vloeiender. Omdat ze het dichtst bij de aardbol staat is de uitwerking meteen merkbaar, maar ook snel weer voorbij. Je kunt dit vergelijken met onze gevoelens.

Gevoelens komen en gaan, dat kan zelfs in een flits. Ze zijn dus zeer onberekenbaar en wisselvallig. Dit voorbeeld is één van de uitwerkingen die de Kosmos op een sterveling heeft. Maar iedere planeet staat voor bepaalde invloeden en effecten, met daarbij passende situaties.

De horoscoop verbindt al deze gegevens en vormt daardoor voor ieder mens een uniek geheel. Dit noemen we astrologie. Een bestudering astrologie is niet een weekend of een 8 daagse cursus. Astrologie is een studie van jaren.

Welke studie kun je volgen voor astrologie

Je kunt uiteenlopende studies volgen zoals: spirituele astrologie, psychologische astrologie, medische astrologie, karmische astrologie etc. Een gediplomeerd astroloog kan astrologisch advies geven, die is er immers voor afgestudeerd.

Echter er zijn een hoop astrologen die helemaal niet voor het vak gestudeerd hebben. In de paranormale wereld zijn dat de zgn. bedriegers. Op veel astrologische lijnen werken veel bedriegers onder de naam astroloog.

Bij Spirituelehulplijn.com vind je wel gediplomeerde astrologen. Zodat jij zeker weet dat een consult voor jou waardevol zal zijn. Je er ook echt iets aan gaat en zult hebben. Het jou verder brengt in het leven. Astrologie advies.

Wie vind je op Spirituele Hulplijn?

Je vindt op spirituelehulplijn.com dan ook gediplomeerde helderziende paragnosten, helderziende mediums, Tarot- en Lenormand kaartleggers. Maar ook helderwetende en helderhorende mediums en paragnosten. Coaches en therapeuten. Allen gediplomeerd!

Gediplomeerde Astrologen zijn bij Spirituelehulplijn.com meer dan welkom!!! Meld je aan via de website via “Registreren als medewerker.” Je bepaalt je eigen tarief, je eigen werktijden. Je dient wel een KVK inschrijving te bezitten. Kom jij ons team van gediplomeerde astrologen versterken!

Hoe werkt het

4Start je chat of telefoon gesprek
Chantal
000003
  
Ontdek de bijzondere wereld van Medium Chantal, een ervaren en uniek begaafd medium. Maak kennis met haar gave om contact te maken met de spirituele wereld en ontvang boodschappen en inzichten. Ontdek hoe Medium Chantal je kan helpen bij je persoonlijke groei en het vinden van antwoorden.

Yvon
  • Relatietherapeute
  • stresscounselor
000005
  
Jezelf kwijt door alles wat er in je leven speelt? Ik help je jezelf terug te vinden, door spirituele groei toe te passen.

Lisa
000007
 
Stel mij je vragen en ik geef jou de antwoorden! - Paragnost-

Zenna
000010
  
Helderziende, paragnoste en medium. Intuitief kaartlegster.

Bob
000011
 

Engel
000016
 

Ava
000018
 


Uitgelichte profielen
Chantal
Chantal

Reviews
2023-07-14
Hi chantal, ik ga je advies gebruiken. Dank hier voor.
Gerard over Chantal
2023-07-14
Wat een heerlijk luchting en fijn gessprek was dat. Ik kom zeker nog een keer bij je terug
Gerard over Chantal
2023-07-14
Wat een heerlijk luchting en fijn gessprek was dat. Ik kom zeker nog een keer bij je terug
Gerard over Chantal