Spirituele hulplijn
Voor een oprecht en eerlijk consult!!
Bel nu:
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.)
NL 2 0907 - 37077 (150cpm.)
BE Credits klik hier(100cpm.)

Spirituele hulp chat

Mediumchat en chatten met mediumsHeeft u Spirituele chat hulp nodig??  En bent u een beetje huiverig om naar een spirituele hulp lijn te bellen? Dan bieden wij u de oplossing

Hoe dan, zult u denken?
Wij bieden u de mogelijkheid om met één van onze Spirituele toppers te chatten.

Waarom chatten? Chatten is een laagdrempelig systeem waarin u het hele gesprek, en de kosten in de hand heeft. Als u een account aanmaakt kunt u eerst 2 minuten gratis kennis maken met het chatsysteem.

Op deze manier kunt u ook het juiste medium, paragnost of healer uitzoeken, om te kijken wie goed op u overkomt.  Chatten is ideaal omdat je het overal kunt doen, ook als je niet alleen thuis bent, en bijv. een vraag hebt over je partner, of kinderen. Veel klanten chatten met hun mobiel. Er zijn verschillende pakketten te koop, en u kunt al vanaf € 10,- minuten inkopen.

Het goedkoopste pakket ligt zelfs op maar € 0,80 per minuut! Is de chat afgelopen, dan wordt deze bewaard, en kunt u deze altijd nog een keer herlezen. Wat heeft het medium van u nodig? Uw naam, leeftijd of geboortedatum.

Het medium, de paragnost of healer stemt zich af op uw energie, of de persoon waar u vragen over stelt. Zodoende komt er informatie door via helderzien-, horen-, voelen- ruiken of weten (of een combinatie van enkelen). Het medium kan op ook kaarten gebruiken, runen stenen, de pendel, Engelen, Gidsen, of boodschappen doorkrijgen van overleden dierbaren. Lees hiervoor de profielen goed door, aangezien iedereen zijn eigen specialiteit heeft. Waar kunt u vragen over stellen? U kunt overal vragen over stellen, over uw relatie, werk, toekomst, levenslessen. Maar ook over spirituele onderwerpen, bent u zelf hoog gevoelig, dan kunt u hier advies over vragen. Bent u moe en kunt u energie gebruiken, dan kunt u een healing ondergaan. Alles kan op afstand, want energie gaat overal dwars doorheen. Een healer in Nederland kan zelfs een klant in Amerika op afstand behandelen.

De healer haalt blokkades weg.

Sommige healers kunnen ook uw huis zuiveren op afstand. Informeer bij de healer in kwestie naar de mogelijkheden. De chat is geschikt voor objectieve feedback, van iemand die in contact staat met zijn intuïtie en helpers (Engelen, Gidsen, geesten). Sommige mediums kunnen zelfs terugkijken naar uw vorige levens, en de rode draad van uw leven, die vaak in dit leven ook weer naar voren komt. U kunt dan adviezen krijgen hoe u bepaalde patronen kunt doorbreken. Hoe u oud zeer kunt loslaten, om weer gelukkig te worden met uzelf, en het leven dat u leidt. Een medium, paragnost of healer kan u een duwtje in de juiste richting geven, op een liefdevolle en ondersteunde wijze. Bent u nieuwsgierig, probeer de chat dan vandaag nog uit.