Spirituele hulplijn
Voor een oprecht en eerlijk consult!!
Bel nu:
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.)
NL 2 0907 - 37077 (150cpm.)
BE Credits klik hier(100cpm.)

Kaartleggers voor u!

Tarotkaartleggers voor uTarot en lenormandkaart leggers voor u!. Er zijn mediums en paragnosten die gebruik maken van hulpmiddelen om zo informatie te winnen tijdens een consult. Één bekend hulpmiddel zijn de kaarten.

De bekende kaarten zijn de tarot, Lenormand en verschillende engelenkaarten. Een kaartlegging kan op verschillende manieren gelegd worden.

Mevrouw Lenormand heeft eeuwen terug geleefd in Frankrijk, Sindsdien worden haar lenormand kaarten wereldwijd door paragnosten en mediums gebruikt zoals één van de manieren om inzichten te krijgen bij vragen en inzichten.

Een kaartlegger kan zoal een kaarlegging voor verleden-heden-toekomst of gewoon één kaart leggen op een vraag. Elke kaart heeft een uniek beeld maar toch worden de kaarten het best in combinatie met andere kaarten geïnterpreteerd. De meeste kaartleggers gebruiken hun intuïtie om zo een volledig inzicht te kunnen geven.

De bekendste kaarten zijn de Tarot. De tarot bestaat uit 78 kaarten. Er zijn vele soorten tarotkaarten te koop. Een tarot kaartlegger maakt meestal gebruik van verschillende leggingen.

Engelenkaarten zijn de laatste tijd erg populiar. Engelenkaarten geven vriendelijke boodschappen van een andere zuivere energie, zoals de energie van de engelen en gidsen. Met deze kaarten helpen engelen jou om inzichten te krijgen op jouw vraag. Engelen beschermen jou zo veel zij kunnen. Engelen kaarten zijn niet moeilijk in gebruik omdat deze heel duidelijke zijn.