Spirituele hulplijn
Spirituele hulplijn van Eddie.eu

Tarotkaartleggers voor uTarot en lenormandkaart leggers voor u!. Er zijn mediums en paragnosten die gebruik maken van hulpmiddelen om zo informatie te winnen tijdens een consult. Één bekend hulpmiddel zijn de kaarten.

De bekende kaarten zijn de tarot, Lenormand en verschillende engelenkaarten. Een kaartlegging kan op verschillende manieren gelegd worden.

Mevrouw Lenormand heeft eeuwen terug geleefd in Frankrijk, Sindsdien worden haar lenormand kaarten wereldwijd door paragnosten en mediums gebruikt zoals één van de manieren om inzichten te krijgen bij vragen en inzichten.

Een kaartlegger kan zoal een kaarlegging voor verleden-heden-toekomst of gewoon één kaart leggen op een vraag. Elke kaart heeft een uniek beeld maar toch worden de kaarten het best in combinatie met andere kaarten geïnterpreteerd. De meeste kaartleggers gebruiken hun intuïtie om zo een volledig inzicht te kunnen geven.

De bekendste kaarten zijn de Tarot. De tarot bestaat uit 78 kaarten. Er zijn vele soorten tarotkaarten te koop. Een tarot kaartlegger maakt meestal gebruik van verschillende leggingen.

Engelenkaarten zijn de laatste tijd erg populiar. Engelenkaarten geven vriendelijke boodschappen van een andere zuivere energie, zoals de energie van de engelen en gidsen. Met deze kaarten helpen engelen jou om inzichten te krijgen op jouw vraag. Engelen beschermen jou zo veel zij kunnen. Engelen kaarten zijn niet moeilijk in gebruik omdat deze heel duidelijke zijn.

Medium Daniël
Box: 15
Medium Daniël
Beschikbaar
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Jezelf terug in balans krijgen.
Medium Heleen
Box: 01
Medium Heleen
Afwezig
Hallo, Mijn naam is Heleen. Ik ben helderziend, helderwetend en heldervoelend medium. Met mijn gaven wil ik u graag helpen met al uw levensvragen...............
Medium Anja
Box: 02
Medium Anja
Afwezig
Ik ben heldervoelend en gespecialiseerd in f fotoreading en u mag alles vragen
Medium Astrid
Box: 03
Medium Astrid
Afwezig
Helderziend/voelend/wetend medium, Kaartlegster, ook voor een healing op afstand.
Ashraya
Box: 04
Ashraya
Afwezig
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium Margje
Box: 05
Medium Margje
Afwezig
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.
Medium Mila
Box: 06
Medium Mila
Afwezig
Mijn specialiteiten zijn;  Medium, Paragnoste, Tarotiste, Rune legster, Pendelaarster,  Heldervoelend, ect.
Medium Laura
Box: 07
Medium Laura
Afwezig
Medium, Ik leg al meer dan 35 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.
Paragnost Bernadette
Box: 08
Paragnost Bernadette
Afwezig
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.
Medium JolandaRoos
Box: 09
Medium JolandaRoos
Afwezig
Ik ben een helderwetend en voelend Medium Paragnoste, tevens leg ik de Tarot Lenormand
Medium Arlette
Box: 10
Medium Arlette
Afwezig
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 
Vicky
Box: 11
Vicky
Afwezig
Helderwetend, heldervoelend en horend, Soul coach, transformatie coach voor persoonlijke en spirituele groei.
Annemiek
Box: 12
Annemiek
Afwezig
  Medium, heldervoelend, automatsch schrift, paragnost, pendelen, kontakt met overledenen, relatie's en zakelijke adviezen
Medium Olivia
Box: 13
Medium Olivia
Afwezig
Helderziend sterk medium , relatie-expert , spiritueel coach ,voor elke levensvraag ,relaties, liefde , werk , zakelijk etc , een zuiver& eerlijk antwoord ,gidscontact& uitgebreide Lenormandkaartlegging !
Medium Maria
Box: 14
Medium Maria
Afwezig
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 
Medium Margret
Box: 16
Medium Margret
Afwezig
Gespecialiseerd in Zielsiefde, Narcisme, Dieren, vragen over 'de Tijd van Nu". het Watermantijdperk!  Elke dinsdagavond half 9, Leg ik gratis Online kaarten bij Facebook Paragnosten Chat.
Medium Benny
Box: 17
Medium Benny
Afwezig
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Medium Layla-Ki
Box: 18
Medium Layla-Ki
Afwezig
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching.
Medium Alberdina
Box: 19
Medium Alberdina
Afwezig
Helderziend en genezend Medium Depressietherapeut, voert Zielsgesprekken met overledenen Droomuitleg.
Amber
Box: 20
Amber
Afwezig
Helderziend, helderwetend en helderwetend. Contact leggen met overledenen. Ik leg de tarotkaarten en lenormandkaarten. Geef u graag inzichten , advies en coaching waar je dat in je leven nodig hebt. Geen vraag is te gek.Altijd een eerlijk en zuiver antwoord op je vragen.  Hartelijke groet, Amber
Paragnost Shanti
Box: 21
Paragnost Shanti
Afwezig
Ben jij benieuwd wat 2022 jou gaat brengen? Zoals elk jaar geef ik weer een jaarreading waar velen weer naar uitkijken. De reading duurt ongeveer 20 min.
Paragnost Thea
Box: 22
Paragnost Thea
Afwezig
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Paragnost Marie
Box: 23
Paragnost Marie
Afwezig
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuitie. Ik kan voor je pendelen, Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit
Medium Sarah
Box: 24
Medium Sarah
Afwezig
Medium die heldervoelend is. Samen met mijn Lenormand kaarten kan ik al uw vragen over werk, familie, huisdieren en liefde beantwoorden
Elise
Box: 25
Elise
Afwezig
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Cleopatra
Box: 26
Cleopatra
Afwezig
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.
Medium Yvonne
Box: 27
Medium Yvonne
Afwezig
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Box: 28
Medium Richard
Afwezig
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Waarzegster Marion
Box: 29
Waarzegster Marion
Afwezig
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......
Jo An
Box: 30
Jo An
Afwezig
Intuïtief, heldervoelend, helderwetend, helderhorend. Zuiver en oprecht vanuit het hart sta ik voor je klaar met uw vragen over de liefde, relatievraagstukken, coaching!
Katja Charlotte
Box: 31
Katja Charlotte
Afwezig
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via onze gidsen, heldervoelen/horen Volg je Hart want dat klopt.
Medium Angie
Box: 32
Medium Angie
Afwezig
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Medium Icha
Box: 33
Medium Icha
Afwezig
Paragnost Medium Icha . Zit je met vragen dan zoek ik samen met mijn gidsen naar een oplossing en tevens gebruik ik ook de Lenormandkaarten.
Christel
Box: 34
Christel
Afwezig
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Medium Sissy
Box: 35
Medium Sissy
Afwezig
Medium Sissy, helderwetend, heldervoelend, helderziend, en lichtwerker in hart en zielBen jij op zoek naar antwoorden en zuivere inzichten?
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Spiritueel coach Sky
Afwezig
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Medium Layla (2)
Box: 37
Medium Layla (2)
Afwezig
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..
Medium Avalon
Box: 38
Medium Avalon
Afwezig
paragnost-medium-helder horend-ruikend-zien-wetend-voelend-raider waite tarot-engelenkaarten- dolfijnen reiki-kundhalini reiki-psychometrie reading
Lies
Box: 39
Lies
Afwezig
Ik ben heldervoelend, wetend en bied hulp bij relatie- en levensvragen. Gespecialiseerd in liefdesrelaties en transformatieprocessen.
Martina
Box: 40
Martina
Afwezig
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.
Paragnost Astar
Box: 41
Paragnost Astar
Afwezig
Ik ben een helderwetend -en voelend paragnost. Ik werk met de pendel en orakelkaarten.
Medium Amy
Box: 42
Medium Amy
Afwezig
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.
Medium Rosali
Box: 43
Medium Rosali
Afwezig
Foto : @Racool_studio Wat ben ik : Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen. Hoe werk ik : “Omdat alles een vibratie heeft, uw voornaam en geboortedatum dus ook, zijn dit de drie gegevens ( plus uw stem ) die ik nodig heb om uw vragen vlot te kunnen beantwoorden” Wat beloof ik : Vanwege uw privacy kan ik u verzekeren dat ik onze gesprekken strikt vertrouwelijk zal behandelen en er dus met niemand over zal praten Licht, Liefde en Vrede
Paragnost Laura
Box: 45
Paragnost Laura
Afwezig
Paragnost Laura. Ik help je graag op weg om de juiste beslissingen te nemen. Ik stem af op jouw hartenergie en mijn kaartjes. Ik ben wel een medium .....
Medium Corina
Box: 46
Medium Corina
Afwezig
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....
Fijne dagen!!
Box: 47
Fijne dagen!!
Afwezig
Medewerkers van Top Paragnosten wenst iedereen een goed en gezond 2022 toe!!
Paragnost Lisa
Box: 48
Paragnost Lisa
Afwezig
Sinds mijn kinderjaren maak ik contact met de engelen en mijn gidsen. Ik ben helderwetend en heldervoelend. Tijdens een consult zult u antwoorden en inzichten krijgen, maar ook zult u begrip, warmte, empathie en verbinding voelen.
Medium Moon
Box: 49
Medium Moon
Afwezig
Hoogbewust heldervoelend paragnoste, processor in diepte- en bewustzijnswerk en kwantumbewustzijn, Numerologie, Tarot Coach/ Reader, Zielsverbindingen
Medium Diana
Box: 50
Medium Diana
Afwezig
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen
Medium Mara
Box: 51
Medium Mara
Afwezig
Liefdevol en respectvol naar jou toe. Helderziend en heldervoelend paragnost. Lenormand kaarleggingen, pendelen en Reiki Master. Ook healing op afstand..
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost Lis
Afwezig
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 
Medium Clarisa
Box: 53
Medium Clarisa
Afwezig
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Hope
Box: 54
Hope
Afwezig
paragnoste, kaartleggen , pendelen ,helderhorend en voelend
Medium Martina
Box: 55
Medium Martina
Afwezig
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)
Medium Jeanette
Box: 58
Medium Jeanette
Afwezig
Erkend Medium en Paragnost. Bekend van TV. Ruim 30 jaar ervaring. Eerlijk en Direct. Heldervoelend, helderhorend, helderwetend en helderziend. Zeer sterk in liefde, relaties, werk, dieren en overledenen.
Ramsay van Rhijn
Box: 59
Ramsay van Rhijn
Afwezig
Paragnost. Ik leg ik lenormand engelen en zigeuner kaarten om mooie inzichten te geven ik sta graag voor u klaar 
Medium Chantal
Box: 60
Medium Chantal
Afwezig
Nieuw! Chantal is bekend medium & paragnost. Bekend van TV. Goed in toekomst voorspellen.
Medium Bhartie
Box: 62
Medium Bhartie
Afwezig
Hallo, met ruim 10 jaar ervaring als medium, wil ik graag samen met u kijken wat er voor u op het moment speelt.
Life Coach Gladys
Box: 63
Life Coach Gladys
Afwezig
Spritueel Coach • Medium • Reiki Master • Tarotisten ...Als Spiritueel Coach en Medium geef ik jou tijdens ons consult snel inzicht op jouw vragen...
Medium Sonja
Box: 64
Medium Sonja
Afwezig
Lieve jij, ik ben medium Sonja. Lenormandkaarten, pendel en mijn gidsen zijn mijn belangrijkste tools.  Relatie- en life coach.
Medium Aïsha
Box: 66
Medium Aïsha
Afwezig
Mijn naam is Aïsha, ervaren kaartlegster in de liefde, (familie-)relaties, werk, financiën en spirituele ontwikkeling. Je kunt bij mij terecht voor vragen over soulmates, een nieuwe baan vinden of andere persoonlijke problemen.
Test Box
Box: 70
Test Box
Afwezig
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.