Spirituele hulplijn
Voor een oprecht en eerlijk consult!!
Bel nu:
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.)
NL 2 0907 - 37077 (150cpm.)
BE Credits klik hier(100cpm.)

Helderzienden

HelderziendenHelderziendheid is een paranormale gave. Door helderziend heid kun je gebeurtenissen en beelden van het verleden, heden en toekomst  zien of voelen. Als je naar een helderziend medium belt zal deze jou nooit naar de mond praten. Als je een helderziend medium belt voor een antwoord en inzicht zal een echte Helderziende je weinig vragen stellen. Een Helderziende heeft meestal alleen je stem nodig. Een Helderziend consulent krijgt al beelden door als deze een stem hoort.

Helderziendheid krijg je vanaf je geboorte mee. Helderziendheid kan ook spontaan ontstaan door een ongeluk,  traumatische ervaring of ziekte.

Helderzienden kunnen ook last krijgen van voorspellende dromen van familie, kenissen  en zelfs van vreemde personen. Het kan heel lastig zijn voor een helderziende als deze naar een persoon kijkt en krijgt  beelden door zelfs als deze persoon daar niet om gevraagd heeft.

Wat is een oprechte helderziend medium?
Als een helderziende een keer de plak mis slaat met een voorspelling word er gauw geoordeelt dat deze charlaten is. Medium en paragnosten zijn ook mensen. En kunnen ook een keer een foute voorspelling doen!! Kijk naar top tennis of voetballers etc. Als deze een keer het spel verliezen zijn ze toch ook geen charlatans!!

Mediums en paragnosten kunnen ook weleens een fout antwoord en inzicht geven!!