Spirituele hulplijn
Voor een oprecht en eerlijk consult!!
Bel nu:
NL 1 0909 - 0144 (90cpm.)
NL 2 0907 - 37077 (150cpm.)
BE Credits klik hier(100cpm.)

Astrologie

Astrologie en Astronomie.Astrologie en Astronomie. Één van de oudste methode’s is astrologie die gebruikt wordt om de stand van de planeten te bestuderen. Tot nu toe is astrologie geen herkende wetenschap. In de tijd van de Grieken waren er al astrologen die de standen van de planeten bestudeerden.

Astrologie wordt ook weleens door een paragnost of een medium gebruikt om een horoscoop te berekenen. Dit kan een geboorte-, week- of maandhoroscoop zijn. Hierbij wordt er gekeken naar de stand van de planeten die van toepassing zijn voor de  persoon met betrekking op zijn geboorte, tijd en deze bepalen  de periode waarbij de horoscoop betrekking op heeft.

Er word algemeen vele soorten horoscopen aangeboden met betrekking tot sterrenbeelden. En hoewel je voor jezelf dingen er kan uithalen, zijn horoscopen maar een klein deel van wat ze je in werkelijkheid kan bieden.

Het is beter om via een echte Astroloog een persoonlijk horoscoop te laten uittekenen en berekenen. Deze is strikt voor jou en uit deze horoscoop kan je meer zaken halen die enkel en alleen voor jou van toepassing zijn.

Astronomie en  Astrologie

Astronomie is een werkzaamheid die zich bezig houdt met de studie van het universum. Hierbij worden niet alleen sterren en sterrenstelsels in het universum, maar ook de planeten van ons eigen zonnestelsel onderzocht.

Astronomie komt uit het Grieks, de betekenis: ‘kennis van de sterren’.

Verschillen tussen astronomie en astrologie is dat astrologie een erkende wetenschap is en astronomie niet. Wel kijkt je met astrologie enkel naar de stand van de planeten en bij astronomie gaat het om de wetenschappelijke benadering van de sterren en planeten.

Spirituelehulplijn.com