Wie spreek jij vandaag?

Begin met inspireren. Sluit je aan bij een fantastisch team van consulenten. Dit is hét platform waar consulenten coaching bieden op allerlei gebieden. Van persoonlijke ontwikkeling, coaching, advies, spiritualiteit of simpel weg een luisterend oor. Het is aan jou hoe en wanneer je werkt. Bepaal zelf je uren en je tarief. Je werkt voor jezelf, vanuit huis, online en dit kan vanaf elke plek in de wereld zijn. Het enige wat je ervoor nodig hebt, is een pc, laptop of tablet. Een mobiel/vaste telefoon mag, maar is niet noodzakelijk. Alles verloopt via het web! Alle talen zijn welkom.

Bereken jouw inkomstenTotale inkomsten:
0

Jouw inkomsten?

Je inkomsten hangen af van de hoeveelheid werk die je verricht. Jij bepaalt je eigen tarief. De kosten voor het platform zijn altijd minimaal en duidelijk.

Verdiensten opnemen?

Je hebt altijd de mogelijkheid om je verdiensten op te nemen. Met slechts één eenvoudige klik worden je verdiensten naar je overgemaakt.

Administratie?

Je hoeft je daar geen zorgen over te maken, dat verloopt volledig automatisch. De administratie worden automatisch opgesteld en aan het einde van de maand ontvang je een samenvatting van de maand.

Beschikbare diensten

Telefoon

Voer telefoongesprekken met klanten. Bepaal zelf je tarief per minuut. Bellen kan via het web via pc, laptop of tablet. Kan ook via mobiel/vaste lijn!

Chat

Voer chatgesprekken met klanten. Bepaal zelf je tarief per minuut. Chatten kan via pc, laptop of tablet.

Mail consult

Beantwoord een mailconsult van klanten, waarbij je zelf het tarief bepaalt voor de beantwoording. Dit kan via pc, laptop of tablet.

Start vandaag

Stap 1

Alvorens je begint met het registreren. Zorg dat je de volgende items bij de hand hebt. Uitreksel van de KVK, je bankrekening gegevens en het telefoonnummer waarop je te bereiken bent voor de klant.

Stap 2

Let op het volgende bij het invullen van je IBAN rekeningnummer.

Het IBAN nummer van de bank wordt in HOOFDLETTERS geschreven. Je kunt alleen LETTERS en NUMMERS gebruiken. Andere tekens zoals spaties, streepjes of onderstreepjes werken NIET. Een voorbeeld van een IBAN nummer NL39RABO0300065264

Stap 3

Het outbound nummer, anders gezegd het telefoon nummer waarop je te bereiken van voor de klant.

Selecteer eerst het land waar je werkt. Vul daarna jouw vaste of mobiele nummer in. Laat de eerste 0 van het telefoon nummer weg. Bijvoorbeeld 0612345678 wordt dan 612345678.

Voor een vaste lijn gebruik eerst het netnummer en daarna het normale nummer. Ook hier laat je de eerst 0 van het telefoon nummer weg. Bijvoorbeeld 0408912345 wordt dan 408912345.

Gebruik hier alleen nummers. Andere tekens zoals spaties, streepjes of onderstreepjes werken NIET.

Stap 4

Je kunt beginnen met het aanmaken van je account.

Naast je persoonlijke gegevens is er een nickname, een mail adres wat je nog niet hebt gebruikt op deze site en een wachtwoord nodig. Maak een wachtwoord niet te makkelijk. Gebruik hoofdletters, cijfers en andere aparte tekens. Het wachtwoord moet minimaal 5 karakters lang zijn.

Stap 5

Na het succesvol afronden van de registratie wordt je account door ons in behandeling genomen. Dit proces kan even duren. Probeer na een aantal dagen in te loggen op je account. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben kun je altijd contact op nemen.

Contact opnemen